📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PieronJasnySzlag napisał/a:
Ona ma szanse jutro wytrzeźwieć i wyjść na ludzi.
Zesrałeś się, czas się obudzić
Dlatego powtórze po raz enty. Wole Ukra z normalnym iq
Wiesz... na normalną mi ona nie wygląda. Czemu nie dajesz szans Sebie, a dajesz ją babie żywcem wyjętej z rynsztoka?
Dopiero niedawno w pełni zrozumiałem hasło że naród piękny tylko ludzie kurwy.
Ja również - jak zobaczyłem sraczy do własnego gniazda. To już moje zeberki są w tym mądrzejsze od Ciebie.
Jaki ten nasz naród jest jednak głupi. Rzucacie się w obronie najebanego, ukraińskiego szlaufa jak jakieś pierdolone białorycerzyki.
Choćby wam czarno na białym pokazać złego ukra, to będziecie napierdalać salta i fikołki, żeby tylko odwrócić kota ogonem.
I oczywiście każdy kto nie lubi ukrów jest ruskim trollem albo onucą. Ja pierdolę, co za ludzie...
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Choćby wam czarno na białym pokazać złego ukra, to będziecie napierdalać salta i fikołki, żeby tylko odwrócić kota ogonem.
I oczywiście każdy kto nie lubi ukrów jest ruskim trollem albo onucą. Ja pierdolę, co za ludzie...
Jaki bohater, widać, (raczej slychać) że wychowala go ulica.
Sadol to zbiorowisko ukraińskich rycerzy nawet jak ktoś nic nie napisze na ukrainca to i tak znajdzie się idiota co będzie pisal na rusków lub Polaków że są gorsi od ukrainca. Zapamiętajcie jedno Ukrainiec a rusek to jeden chuj tylko na Ukrainie jest więcej genetycznych zjebow
Oboje siebie warci. Zarówno pijana albo naćpana panienka w tatuażach, jak i dżentelmen ze słownictwem z pod trzepaka, o głosie nalanego dresa. Zresztą Azor też wygląda pewnie jak jego pan.
Niby kurwa dlaczego ? Co powiedział zle
Jelopie jebany
Jelopie jebany
McSadol napisał/a:
Ten komentator to jeszcze większy menel umysłowy niż ona ...
Ale patus to komentuje. Zdecydowanie wieksze niz ta niema laska
motorcycleman napisał/a:
A mnie jeśli ktoś chciał ojebać na kasę/towar na olx to zawsze jakiś Ukr. Jak zaczęła się obok mojego domu budowa bloku z której było słychać głównie ukraiński zaśpiew, to w krzakach zaczęły pojawiać się puste flaszki i pudełka po fajkach, z ukraińską banderolą.
Dzicz taka sama jak i ruscy.
Bardzo ciekawe ale nie mające potwierdzenia w faktach.
Jak pracowałem na budowie to na 20 najebanych polakow łapałem jednego najebanego ukra. Także tego
Wiewór napisał/a:
Bardzo ciekawe ale nie mające potwierdzenia w faktach.
Tak tak, twoje fakty są bardziej fakciane niż moje. Wiem wiem, to Ty pracowałeś na TEJ budowie.
Także tego...
PS - powtórzę: to takie same bydło jak Ruscy (zresztą przez większość czasu nimi byli)
Łap obrazek, który gdzieś znalezłem - jeszcze sporo na nim brakuje - np. 2 przypadków z mojej 30-tysięcznej pipidówy
[img:4d47337761]https://i.imgur.com/L4w5kXu.jpg[/img:4d47337761]
PPS Sorry, to Ty byłeś tą budową.
Dotarłeś do mojego komentarza
życzę Ci wysokiej wygranej w Lotto
życzę Ci wysokiej wygranej w Lotto
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów