📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Te słomki
stopwar napisał/a:
Mnie się wydaje, że chciał dostać "bende go zjad"
Ten czarnuch przynajmniej uczy się języka Panów i chce robić coś względnie pożytecznego. Nie powinniśmy się z niego naśmiewać.
Robcio1207 napisał/a:
Chciałem napisać, że powinni robić zdjęcie gęby, przyklejać na szybę z dopiskiem, że osobnik ma dożywotni ban na wstęp, ale potem sobie pomyślałem, że przecież po pierwszym tygodniu miejsca na szkle zabraknie
Z naczelnymi nie jest tak prosto. Dlatego ktoś mądry wymyślił kiedyś apartheid, który był pięknym systemem.
o mało a by kluczyki od opla wyrzucił, ale zabrał.
Hugo Dionizy Steinhaus
Nasza pokurwiona cywilizacja na jednym obrazku.
o mało a by kluczyki od opla wyrzucił, ale zabrał.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów