📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wieś tańczy i śpiewa.. Za to flaszeczką bym nie pogardził
bardzo fajne właśnie, aczkolwiek z tą wódką troche duża chamówka.
Odrazu po wódke, para młoda sama decyduje czy chce wóde dać czy nie.
Odrazu po wódke, para młoda sama decyduje czy chce wóde dać czy nie.
xxxxgladxxx napisał/a:
Widze, że wypowiadają się tutaj ludzie którzy nigdy nie wyszli poza obręb obszaru komputer->lodówka->kibel. (...)
Turkusowa Dziewica napisał/a:
Ja byłem, raz, chujnia (...).
Dobrze że jestem z miasta- wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i flacha jest dowidzenia.
zajebisty pomysł tylko zbyt zachłanna na te flaszki
Za dużo zachodu...
Jak ktoś mi powie, że to nie sadyzm to ja już nie wiem! Na harda z tym! Przesadzili! Choć czasem, żeby dostać na sadolu piwko to nie takie tańce-odpierdalańce się dzieją, gdyby tu była opcja wódka to hoho!
dobre w huj
ale ta suka ma wkurwiający głos.
Tylko po co? Jeżeli nie dostali zaproszenia na ślub to czemu robią wiochę tym ludziom i zajmują im niepotrzebnie czas?
Oski_m napisał/a:
Tylko po co? Jeżeli nie dostali zaproszenia na ślub to czemu robią wiochę tym ludziom i zajmują im niepotrzebnie czas?
jakby dostali to by wiochy nie robili. z reszta ja pierdole. z takimi pogladami porzadnymi to na joe monster a nie na sadistica!
Nic mnie tak nie wkurwia, jak wesela. nachlać się nażreć, porzygać, biegać bez krawata i wywijać do disco polo ze starymi ciotkami i małolatami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów