.....bo mamed to kanapeczki wpierdala
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chłopaki przyjechali do mnie z Polski na stejki"
hahhaha. aż sobie wyobraziłem taką rozmowę
-Chłopaki głodny jestem...
- No ja też, opierdolił bym coś
-Ja to bym stejka opierdolił,
-To dawajcie lecimy do koksa
hahhaha. aż sobie wyobraziłem taką rozmowę
-Chłopaki głodny jestem...
- No ja też, opierdolił bym coś
-Ja to bym stejka opierdolił,
-To dawajcie lecimy do koksa
Chłopaki niestety ale przez te koksy i diety alkoholu nie mogą spożywać. Chciałbym zobaczyc co by się tam działo jakby z Polski litre przywieźli. Na sucho nawet stejk tak nie smakuje
Ten cały Michał się ma dopiero zajebiście. Siedzi w stanach, dziennie polata parę godzin z kamerą za co ma dobrze zapłacone. Mieszka u koksa w domu, wpierdala dziennie stejki, haj lajf
@Dexter2012 a te gówna co teraz nam sprzedają i nazywają mięsem nijak ma się do tego co było kiedyś. Ale ludziom o zacięciu korwinistycznym (o dziwo z UE) przeszkadzały regulacje odnośnie zawartości mięsa w mięsie i wraz z wejściem do unii musieliśmy je znieść, więci płacimy więcej za mniej, bo rynek nie zadziałał i nikomu się nie chciało sprzedawać taniej lepszego towaru. Chcesz porządne mięcho płać 60 pln za kg. Kto żre te gówna co są teraz całe życie to nie wie o czym mowa, ale wystarczy jechać na wieś i wpierdolić sobie kiełbe z własnego uboju.
Najlepsze jest to, że jego żona to z pochodzenia polka, a on po polsku gada lepiej niż ona
Jak można przez 6min ogladać filmik w którym kilku człeni, którzy nie mają kurwa kompletnie nic do powiedzenia, wpierdala chabaninę z grilla... Kompletna abstrakcja.
deniZ napisał/a:
jak mozna jesc takie tluste i spalone gowno...
watroba tego goscia chyba jest w szczatkowym stadium
Niedzwiedz23 napisał/a:
@up Spalone gówno to może ty jadasz Nie jadłeś chyba prawdziwego 'stejka' pewnie tylko z Polski jakieś gówno i teraz tak mówisz
Może on kanapeczki wpierdala jak Najman?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów