i pistolet na kulki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
każdego kogo cieszy płacz takiego dziecka powinni powiesić... i nie pierdolcie, że to jest sadistic bo są pewne granice, a jedną z nich jest znęcanie się nad dziećmi. zamiast piwa kotwica w plecy i sto hujów w dupsko
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
bil klinton palił trawę ale sie nie zaciągał... Kazior
bil klinton palił trawę ale sie nie zaciągał... Kazior
A to skurwysyn .
Jakbym był ich starym i bym to zobaczył to by się synuś zdziwił
Dodatkowo strzelał kulkami z metalu
@up all wypowiadający się o asg
Dobra mistrzowie, a więc jest to PDW od WE
gunfire.pl/product-pol-1152195811-Replika-broni-klasy-PDW-WE.html
Z tego co jest napisane w specyfikacjach ma ok 390 fps czyli ok 110 m/s, ale nadal jest to replika zasilana na Green gaz lub co2 (widać efekt blow-back) więc ma rozrzut fps, chodz nie zawsze, ale WE to z reguły gówno zwłaszcza ich PDW jeśli nie włożymy do niego części które są 2 razy droższe niż sam a replika. 400 fps z takiego bliska to raczej ciągnie tym bardziej, że jest mała więc wiecie... dzieci inaczej to odczują niż normalny nastolatek....
Pozdrawiam wszystkich powyżej pierdolących :*
Dobra mistrzowie, a więc jest to PDW od WE
gunfire.pl/product-pol-1152195811-Replika-broni-klasy-PDW-WE.html
Z tego co jest napisane w specyfikacjach ma ok 390 fps czyli ok 110 m/s, ale nadal jest to replika zasilana na Green gaz lub co2 (widać efekt blow-back) więc ma rozrzut fps, chodz nie zawsze, ale WE to z reguły gówno zwłaszcza ich PDW jeśli nie włożymy do niego części które są 2 razy droższe niż sam a replika. 400 fps z takiego bliska to raczej ciągnie tym bardziej, że jest mała więc wiecie... dzieci inaczej to odczują niż normalny nastolatek....
Pozdrawiam wszystkich powyżej pierdolących :*
MudPie napisał/a:
Liceum kończy się w wieku 18 lat bambusie, dla mnie 2 lata to dużo.
no chyba ,że ktoś ma taki talent jak ty i kibluje w którejś klasie
@jankes360
Nie miał kolega racji, bo żadna replika do ASG nie posiada prędkości wylotowe 200m/s. Najmocniejsze dostępne karabiny snajperskie, które kosztują dobre kilka tysięcy mają maks 170m/s. To co jest pokazane na filmiku napewno nie ma więcej niż 120. Nie mniej jednak boli kurewstwo ostro
Nie miał kolega racji, bo żadna replika do ASG nie posiada prędkości wylotowe 200m/s. Najmocniejsze dostępne karabiny snajperskie, które kosztują dobre kilka tysięcy mają maks 170m/s. To co jest pokazane na filmiku napewno nie ma więcej niż 120. Nie mniej jednak boli kurewstwo ostro
Jakiś pierdolony debil, ja za same celowanie w siostrę pewnie dostał bym po ryju, ale jak gówno się dobierze do ''broni'' i poczuje władzę absolutną to tak się to kończy, dlatego strażniki wiejskie chcą broń żeby ludzie się ich bali, jebana pizda bez tej pseudo pukaweczki pewnie by dostał w pizdę od siostry, kurwa nienawidzę jak debil ma broń lub jej substytut.
A potem bierze pistolet starego na ostrą idzie do szkoły i strzela do wszystkiego co się rusza zapominając że jak trafi to już się nie będzie ruszać.
jakbyście jeszcze ludzie zrozumieli co mówił.. dziewczynkę przyłapał jak tańczyła tak jak to w zwyczaju mają kurwy, a to nie jest raczej coś co się powinno akceptować u siostry
wg mnie dobrze zrobił koleś i jak ja będę miała córkę to też tego nie będę tolerować
wg mnie dobrze zrobił koleś i jak ja będę miała córkę to też tego nie będę tolerować
ale są inne sposoby karania skuteczniejsze niż siła fizyczna i znęcanie się. Takie strzelanie z pistoletu to jest zapobieganie robieniu czegoś złego przez dziecko bólem fizycznym i strachem. Z pewnością niekiedy jest to najlogiczniejsza metoda, bo dziecko zbyt pewne siebie w ogóle nie będzie się słuchało i trzeba je zgnoić, ale powinno się to stosować w ostateczności kiedy inne próby zawiodą. I na pewno zdarzy się taka sytuacja że zawiodą.. i wtedy jest to konieczne i nie zrobienie tego przyniesie szkody.
Wiele ludzi teraz robi błąd przez bez stresowe wychowanie gdzie w żadnych wypadku żadnego stresu u dziecka i nie wolno dotknąć.. Jest to złe, bo czasami trzeba.. Sztuką jest znaleźć tą równowagę w formach karania. A w większości jedni przesadzają w jedną a inni w drugą stronę.
Wiele ludzi teraz robi błąd przez bez stresowe wychowanie gdzie w żadnych wypadku żadnego stresu u dziecka i nie wolno dotknąć.. Jest to złe, bo czasami trzeba.. Sztuką jest znaleźć tą równowagę w formach karania. A w większości jedni przesadzają w jedną a inni w drugą stronę.
jest cwelem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów