Śmieszne, że o pro-ludzkości mówi zwolenniczka aborcji po raz kolejny ktoś z lewej strony pokazuje, że lewica = podwójne standardy. Dodała też, że wolałaby żyć na Kubie niż w USA. Widać u lewactwa komunizm to coś dobrego. No, ale nic dziwnego. Większość takich ludzi odziedzicza teraz całkiem fajne majątki po członkach rodziny, którzy kolaborowali z tym zbrodniczym systemem. Oni nie doznali krzywd od komuny, więc dla nich jest ona czymś dobrym. Wycieczka do Korei Północnej dla takich szmat!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Śmieszne, że o pro-ludzkości mówi zwolenniczka aborcji po raz kolejny ktoś z lewej strony pokazuje, że lewica = podwójne standardy. Dodała też, że wolałaby żyć na Kubie niż w USA. Widać u lewactwa komunizm to coś dobrego. No, ale nic dziwnego. Większość takich ludzi odziedzicza teraz całkiem fajne majątki po członkach rodziny, którzy kolaborowali z tym zbrodniczym systemem. Oni nie doznali krzywd od komuny, więc dla nich jest ona czymś dobrym. Wycieczka do Korei Północnej dla takich szmat!
Ta Bratkowska, to pewnie kolejna pizda, której płacą za sianie zamętu.
fajnie ze wszystko co sie nie podoba automatycznie staje sie socjalistyczne, i w ten sposob konto czyste mozna piac z zachwytu nad wspanialym wolnym rynkiem gdzie panuje ogolnonarodowe szczescie
Też bym wolał mieszkać na Kubie niż w propagandowym żydowskim USA.
Cześć jak czapka!
Zajebiście, dziecko i tak pewnie by się powiesiło mając taką matkę.
Jej stara, nie udaną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów