dla niecierpliwych 3:35
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tylko kasa na paliwo za dojazd do takiego szmaciarza poszła w błoto, zutylizować i wszystko
Hejty hejty jeszcze raz hejty . Ludzie ci policjanci wykonują tylko swoją pracę , nie dziwię im się za zgarnięcie pijanego dziadka , was by nie drażniła odpowiedz "Gówno" popisująca się przed kolegami na pytanie "Jak się pan nazywa" ? Tak jak napisał kerim85 policjanci przymykają oko na takie sprawy , chciał na spokojnie porozmawiać wykonać swoje zadanie . Fakt dziadek był pijany zwiększyło to jego pobudzenie do popisu , nic dziwnego też bym się wkurwił na miejscu policjanta.
PS. Koleś ma farta że policjant nie założył mu sprawy sądowej za nagranie jego twarzy bez zgody... i właśnie w takiej sytuacji z zgarnięcia z posesji przymkną oko .
PS. Koleś ma farta że policjant nie założył mu sprawy sądowej za nagranie jego twarzy bez zgody... i właśnie w takiej sytuacji z zgarnięcia z posesji przymkną oko .
to policjant czy policjantka?
Dziadek napisał/a:
Policjant na służbie jest osobą publiczną i miał prawo go nagrywać tak czy inaczej;) nie wiem tylko jak jest z udostępnianiem tego w internecie.
Cytat:
Policjant na służbie jest osobą publiczną i miał prawo go nagrywać tak czy inaczej;) nie wiem tylko jak jest z udostępnianiem tego w internecie.
W Polsce to chyba można nagrywać wszystko i wszystkich, ale nie można tych nagrań upubliczniać w żaden sposób. Jak ktoś wie więcej na temat to niech napisze bo mi nie chce się szukać.
No zajebistych masz znajomych kolego
Może by nic nie zrobiły, ale jak koleś nagrał zdarzenie to już musiały zadziałać. Tyle w temacie.
Dziadek napisał/a:
Policjant pełni funkcję publiczną. Jakby aresztował kogoś "ważnego" to by popitalał w masce.
A skrajnie nawalony gość czy nie- dziadek tylko wyzywał, jak tysiące podobnych jemu cwaniaczków. Co jak co ale własność prywatna to świętość i nie mieli prawa go z niej wyciągać. Oczywiście możecie hejtować, że policjanci na nią nie wtargnęli, ale pijaczek sam też nie wyszedł
Policja przyczyniła się do zwiększenia mojego i waszego bezpieczeństwa... przy okazji poprawiając staty
dzasek87 napisał/a:
Zamiast łapać bandytów, gwałcicieli, to oni zabierają wiejskiego pijaczka, który i tak nie zapłaci mandatu ehh
Błagam, dajcie sobie spokój z tego typu głupotami. A jak będziesz miał sąsiada, który noc w noc budzi Twoje dzieci, Tobie nie daje się wyspać do roboty, bo jest zachlany i ma ochotę na zrobienie sobie menelni w mieszkaniu, to co zrobisz?
Zadzwonisz na policję i powiesz, że sam się nim zajmiesz, a oni niech łapią gwałcicieli?
Skuć menela i do lodówki btw. fajny pies. Chwytak zawsze poprawia mi humor
no troche przewrazliwieni Panowie Policjanci... widać, że dziadek nie ogarnia co się dzieje, jest spity, nie zagraża bezpieczenstwu, ale w Polsce zawsze jest według zasad kiedy tego nie potrzeba, a gdy chodzi o bezpieczenstwo to zasady są lamane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów