Rabusie poruszali się białym Chevroletem i okradali ofiary w Aparecida de Goiânia. Działali zawsze tak samo: podjeżdżali do wcześniej upatrzonych osób- jeden z nich wysiadał, ogłaszał, że to napad i zabierał telefony komórkowe i inne wartościowe rzeczy. Tym razem padło na dziewczynkę z telefonem... Kamery bezpieczeństwa zarejestrowały akcję mężczyzn w zeszły poniedziałek- obaj zostali aresztowani.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rabusie poruszali się białym Chevroletem i okradali ofiary w Aparecida de Goiânia. Działali zawsze tak samo: podjeżdżali do wcześniej upatrzonych osób- jeden z nich wysiadał, ogłaszał, że to napad i zabierał telefony komórkowe i inne wartościowe rzeczy. Tym razem padło na dziewczynkę z telefonem... Kamery bezpieczeństwa zarejestrowały akcję mężczyzn w zeszły poniedziałek- obaj zostali aresztowani.
viader80 napisał/a:
admini właśnie ten śierściuch obraża waszych dziadków, rodziców, rodzeństwo, dzieci, was samych ile jeszcze będziecie go tolerować?? to tak jakby obrażał was adminów
Ja się nie czuję obrażony i mam wyjebane w to, co pisze
Jaki jest sens kradzieży telefonu w 2019 roku gdzie chyba już każdy model ma możliwość zdalnej blokady na wypadek kradzieży?
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów