Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ktoś Ci pcha morde i łapy przez twoją szybe w twoim aucie, chuj wie co zrobi, i masz mu nie strzelić w morde? no bez przesady. Jakaś wolność się należy. Jakiś gwarant nietykalności.
Młody jesteś i tępy, dlatego ty i tobie podobni nie mają ułatwionego dostepu do broni. W tej sytuacji wystarczyło jebnąć gościowi w ryj gazem, spokorniał by i wrócił do żony. Ciekaw jestem co byś powiedział, jakby twój najebany kumpel wyskoczył z łapami do kierowcy bo nie podobało mu się ,że za blisko przejechał, a kierowca wyciaga dziewiatke i odpala twojego kumpla na twoich oczach. Każdy kurwa gangsta, dopóki nie padnie na niego, rodzinę ,znajomych.
Ktoś Ci pcha morde i łapy przez twoją szybe w twoim aucie, chuj wie co zrobi, i masz mu nie strzelić w morde? no bez przesady. Jakaś wolność się należy. Jakiś gwarant nietykalności.
Masz gwarant w swoim samochodzie. Mógł w swoim siedzieć
Młody jesteś i tępy, dlatego ty i tobie podobni nie mają ułatwionego dostepu do broni. W tej sytuacji wystarczyło jebnąć gościowi w ryj gazem, spokorniał by i wrócił do żony. Ciekaw jestem co byś powiedział, jakby twój najebany kumpel wyskoczył z łapami do kierowcy bo nie podobało mu się ,że za blisko przejechał, a kierowca wyciaga dziewiatke i odpala twojego kumpla na twoich oczach. Każdy kurwa gangsta, dopóki nie padnie na niego, rodzinę ,znajomych.
Ty i twoi kumple patusy boicie się, że nie bedziecie mogli bezkarnie skakać najebani do randomowych samochodów nie? xD
Ty i twoi kumple patusy boicie się, że nie bedziecie mogli bezkarnie skakać najebani do randomowych samochodów nie? xD
Ja akurat posiadam legalną strzelbę pół-automatyczną durniu na wypadek włamu do mnie na chatę lub do sąsiadów , z Polakami , Rumunami, Ukrami nic nigdy nie wiadomo. Niktórzy przyjeżdżają tylko na "sezonową" robotę. Nie zmienia to faktu, ze ostatnie dwa załadowane (pierwsze w komorze)to gumowce, jakby sie okazało ,że delikwent jest "znieczulony" dragami to trzeci na pewno poczuje
Ale co ty pierdolisz jak niedojebany jakiś, jak to Brazylia jest. Co do tego mają Polskie realia?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów