No i sebastian wyszedł z szafy.
Brak argumentów okraszony stekiem wyzwisk. I trzeba było jeszcze zahaczyć rodzinę.
Nie wiedziałem że mam do czynienia z nekrofilem-medium.
Moja śp.mama była dobrą kobietą.
A ciebie zlewam ciepłym moczem.
Nie powiedziałeś tego w ryj
To nie powiedziałeś nic.
Kilka razy się zdarzyło,podczas wolontariatu w schroniskach.
Ale to były szczeniaczki.
Więc nie żywię urazy.
Nie był duży więc nie otwierałem,tylko jebnąłem rękojeścią.
Parę kundlich zębów poleciało bo juchę miałem na ręce. Żona pełne gacie. Pamiątka została.
Myślałem jak odpisać ci ze jesteś nikim i brakuje mi pomysłów!!! Moja suka way 38 kilo i w odróżnieniu do twojej mamy chodzi przy nodze cały czas... pizdo zapamiętaj... kto Nie docenia psa... inaczej pizdo jebana! ..... po prostu się pierdol HaahH
Jeden nie lubi kotów,inny pedałów.Trzeci nie lubi kaczyńskiego czy tuska i chuj wie czego tam jeszcze się nie lubi.
Jak kurwa nie lubię kundli domowych.
Lubię i szanuję psy przydatne.Pracujące.
Czytać a czytać ze zrozumieniem.Robi różnicę.
Nie lubię psów. Bo są najzwyczajniej w świecie głupie. A szczególnie te trzymane w domach,na kanapie.
Pies powinien służyć człowiekowi,chroniąc stada,obejścia.Pomagać niewidomym.itp.A nie żreć,srać i ujadać w bloku,bo go pancio nie wyprowadził na spacer,bo za późno wstał i nie chciał się spóźnić na etat.
Nie lubię psów Jak już wspomniałem.
Co nie upoważnia mnie do bezmyślnego znęcania się nad nimi.W dodatku przywiązanego bez możliwości obrony czy ucieczki.
Jak się jakiś kundel przyjebie to mu kopa zapierdolę.A jak trzeba będzie to i kosą poczęstuje.Chuj mu w dupę.
Jak właściciel będzie to i jemu klawiaturę przeliczę.
W innych przypadkach olewam kundla jak i czarnucha mijanego na chodniku. Po prostu nie zauważam .
Amen.
to wie, ze jak jego matka wróci z roboty po obciąganiu ukraińcom w pobliskim lesie,
to jak sie dowie że wypisuje takie rzeczy po internetach, to dostanie od ojca po dupie i zabiorą mu
tą jedyną zabawkę co tak się chwali. no i miesiąc bez internetu od sołtysa i pośmiewisko we wsi będzie jak ta lala.
Typowy debil z internetu
Gdyby nie ten pies na klatce,to bym twoim starym został...
To miało byc do tego cwela zwierzak30
Gdyby nie ten pies na klatce,to bym twoim starym został...
A ciebie przepraszam czorny711
szkoda że ten dziadek jebany dostał tylko jednego kopa
Więcej pewnie dostał po wyłączeniu kamery, też bym na kamerze nic nie robił bo jest dowód. A tak krótki filmik z zatrzymania że spokojnie, telefon w dół i wpierdol. Widać że typ się pali żeby mu najebać
Dzięki.Ale nie jestem godzien gumiaki czyścić Poligonowi,odnośnie wiedzy na temat psów.I tworzeniu gównoburz .
Odnośnie komentarza mojego.
Jeden nie lubi kotów,inny pedałów.Trzeci nie lubi kaczyńskiego czy tuska i chuj wie czego tam jeszcze się nie lubi.
Jak kurwa nie lubię kundli domowych.
Lubię i szanuję psy przydatne.Pracujące.
Czytać a czytać ze zrozumieniem.Robi różnicę.
Nie lubię psów. Bo są najzwyczajniej w świecie głupie. A szczególnie te trzymane w domach,na kanapie.
Pies powinien służyć człowiekowi,chroniąc stada,obejścia.Pomagać niewidomym.itp.A nie żreć,srać i ujadać w bloku,bo go pancio nie wyprowadził na spacer,bo za późno wstał i nie chciał się spóźnić na etat.
Jak się jakiś kundel przyjebie to mu kopa zapierdolę.A jak trzeba będzie to i kosą poczęstuje.Chuj mu w dupę.
Amen.
Wiesz ze mimo to co byś nie napisał jesteś nikim?
A w nagrodę w domku napierdalasz mu laseczkę.
Przyszedłeś się pochwalić swoim kundlem?
Co nie upoważnia mnie do bezmyślnego znęcania się nad nimi.W dodatku przywiązanego bez możliwości obrony czy ucieczki.
W innych przypadkach olewam kundla jak i czarnucha mijanego na chodniku. Po prostu nie zauważam .
Jak powiedział klasyk: "Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham swojego psa".
brakuje poligona trochę, czemu ci ludzie jak już staną się idolami to znikają zawsze tu
Są pod innym nikiem i walą se konia gdy ktoś wspólnie o nich
a bongman to inna historia on akurat to zginął na motocyklu znałem go osobiście
Są pod innym nikiem i walą se konia gdy ktoś wspólnie o nich
a bongman to inna historia on akurat to zginął na motocyklu znałem go osobiście
A gówno prawda, bongman zginął krztusząc się w nocy nieprzeżutą kiełbasą, którą wpierdalał na gastrofazie po zielsku w łóżku, wymyślając nowe suchary, znałem go osobiście.
I JAK BEDZIE trzeba to i tobie się ryj obije
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów