📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
męzowie zapierdalają na ich utrzymanie a one leżą i sie opalają ćwiczą i dają dupy na prawo i lewo:) ale kurwy zadbane jesli to autentyczne 40-50 latki:D
Pszesada... Jak na moje to sa za brzydkie wewnetrznie i nie moglyby sie normalnie zaakceptowac jezeli nie zostaja ladne zewnetrznie, zeby az tak przesadzac z chirurgja...
Ale huj, zerznalbym spoko kazda po kolei
Ale huj, zerznalbym spoko kazda po kolei
A moja babcia ma 73 lata i dla mnie jest najpiękniejszą babcią na świecie!
ale pierdolicie, babcia nie babcia, są w polsce tez zdrowe mamy co mają po 40 lat albo i wiecej, ale tak to jest jesli jedynym zadaniem jest przez cale zycie leżeć i ładnie pachnieć
Kochałbym je 3<
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Ojej, a tych nie wyganiacie do kuchni?
wyglądają lepiej niż moja stara a jej brakuje co najmniej 10 lat do ich wieku....ja pierdole!!!!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów