Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@licho_nie_spi A mnie wkurwia jak ktoś lubuje się w samosądach wymierzanych przez inne zwierzęta. Złodziej i sadysta z maczetą... kto będzie lepszym sąsiadem? Potem tacy palą ludzi w oponach bo myślą, że ktoś zamienił człowieka z kozła (co też mieliśmy okazje zobaczyć na sadolu).
Proszę administrację o zbanowanie tego gościa za obrażanie mnie od "zwierząt".
@licho_nie_spi z samosądami jest tak, że społeczeństwo karało by ludzi za samo podejrzenie czy plotkę, po to są sądy żeby komuś udowodnić, chyba że ma palenie czarownic powrócić.
tylko gej i prostak nie potrafi ocenić czy został okradziony czy nie i przez kogo. Ujebiesz jednego palca od razu się przyzna . Nie złapiesz za rękę wiadomo,że nie można...... bo tak mi się wydaje. Dopiero jak masz dowody to możesz ujebac mu łape lub puścić. Zresztą róbcie neandertalczycy jak se chcecie. U mnie złodziej nie ma łapy i chuj.
tylko gej i prostak nie potrafi ocenić czy został okradziony czy nie i przez kogo. Ujebiesz jednego palca od razu się przyzna . Nie złapiesz za rękę wiadomo,że nie można...... bo tak mi się wydaje. Dopiero jak masz dowody to możesz ujebac mu łape lub puścić. Zresztą róbcie neandertalczycy jak se chcecie. U mnie złodziej nie ma łapy i chuj.
Ale, że trzymasz w domu złodzieja, czy o co Ci chodzi z tym "u mnie"?
Prawo ulicy. Proste. Tylko niedojebani pseudo europejczycy chcą aby złodziej był sądzony w sądzie...
Nie jesteś zbyt błyskotliwy skoro nie zwróciłeś uwagi na fakt, że właśnie kraje cywilizowane od dzikusów odróżnia się tym, że nie ma w nich anarchii na ulicach, tylko jest obowiązujący system norm prawnych ustanowionych przez demokratycznie wybraną władzę.
Ale, że trzymasz w domu złodzieja, czy o co Ci chodzi z tym "u mnie"?
żenujący jesteś
Obrazek
Nie jesteś zbyt błyskotliwy skoro nie zwróciłeś uwagi na fakt, że właśnie kraje cywilizowane od dzikusów odróżnia się tym, że nie ma w nich anarchii na ulicach, tylko jest obowiązujący system norm prawnych ustanowionych przez demokratycznie wybraną władzę.
aha....czyli który to kraj? nie licząc spedalonej europy? nawet nie! W Europie demokracji nie ma. Post komuna, ale skoro gość 34 letni nie rozumie tego co piszę to wydaje mi się ,że na cokolwiek jest za późno dla Cb.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów