📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@Robster
Obecny Maliniak ma po prostu zabawną aparycje i kiepski angielski, ale na szczęście ja na razie nie musiałem wyłączać wiadomości widząc jak albo się facet zatacza najebany, skacze po krzesłach czy pierdoli o bigosie
Obecny Maliniak ma po prostu zabawną aparycje i kiepski angielski, ale na szczęście ja na razie nie musiałem wyłączać wiadomości widząc jak albo się facet zatacza najebany, skacze po krzesłach czy pierdoli o bigosie
@Robster
Trzeba być odklejeńcem i wielkimantypisiorem, zeby racjonalnie nie odróżnić, który z nich jest nieukiem, nie potrafiącym skleić zdania, czy się kurwa nawet zachować. Długopis jest jaki jest, ale takich kurwa durnot i przypałów jednak nie robił jak komor, któego jakby dopiero z kanapy spuścili (np. graba do baracka)
Niewiele szukać kurwa na YT i można szybko zweryfikować. Co do angieskiego to się tu akurat nie zgodzę i pisowca muszę bronić, bo jako jedyny (z prezydentów) się kurwa potrafił jako tako wypowiedzieć na wszelkich konferencjach bez kartki i tłumacza. Mylę się? Dajcie tu mnie ze 2 filmy któregoś innego z ex prezydentów.
Trzeba być odklejeńcem i wielkimantypisiorem, zeby racjonalnie nie odróżnić, który z nich jest nieukiem, nie potrafiącym skleić zdania, czy się kurwa nawet zachować. Długopis jest jaki jest, ale takich kurwa durnot i przypałów jednak nie robił jak komor, któego jakby dopiero z kanapy spuścili (np. graba do baracka)
Niewiele szukać kurwa na YT i można szybko zweryfikować. Co do angieskiego to się tu akurat nie zgodzę i pisowca muszę bronić, bo jako jedyny (z prezydentów) się kurwa potrafił jako tako wypowiedzieć na wszelkich konferencjach bez kartki i tłumacza. Mylę się? Dajcie tu mnie ze 2 filmy któregoś innego z ex prezydentów.
Hmm ciekawe czy ci, którzy stali za barierką byli jakoś wyselekcjonowani / sprawdzano ich wykrywaczami metalu, ale jeśli nie to ichniejszy BOR/SOP się trochę skompromitował. Równie dobrze zamiast otwartą ręką ten gość mógłby go uderzyć w głowę młotkiem lub wbić mu w mózg gwóźdź. Przypuszczam, że gdyby to był prezydent USA, albo Putin to ręka nawet nie doleciałaby do twarzy żadnego z nich, a gość byłby już obezwładniony albo w drodze do gułagu.
Vive la France!
loku64 napisał/a:
W ogóle Komorowski, zdaję się byc drugim obok Wałęsy prezydentem w historii "wolnej" Polski który poprawnie 2 zdań nie potrafi sklecić. A mama mówiła ucz sie to na ludzi wyjdziesz
Co ty pierdolisz, kiedy on dwa zdania wypowiedział? Jak tylko pamietam to on spał cały czas albo szoguna udawał
spiritquake napisał/a:
Też bym chętnie takiemu Dudzie czy Kaczorowi przypierdolił
Ja bym gwałcił Tuska na zmianę z twoim starym.
oj naczelnik ochrony do wypierdolenia chyba pójdzie. samo to że pozwolili komuś złapać w ten sposób Makaronowi rękę już jest niedopuszczalne
loku64 napisał/a:
W ogóle Komorowski, zdaję się byc drugim obok Wałęsy prezydentem w historii "wolnej" Polski który poprawnie 2 zdań nie potrafi sklecić. A mama mówiła ucz sie to na ludzi wyjdziesz
bo obydwaj to marionetki, ale gimbaza nie pamięta
Panowie mylycjany PSIG - Psi Gang?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów