Wszystkie eksponaty są w pełni sprawne.
Reszta w komentarzach.
Kurwa znaleźli się prezesowie banków, gość ma racje w tym kraju jest chujowo pod względem uczciwej pracy i chyba lepiej już było, to że jednemu czy drugiemu się udało załapać lepszą robotę bo ma znajomości czy mieszka w lepszym rejonie to nie znaczy że może wyzywać od kretynów drugiego który zarabia mniej, no ale między innymi jest do dupy przez takie szuje jak wy.
fajna ta broń ale tak mnie to wkurwia wszystko ze chyba zaraz pójdę i zrobię taka sama i strzele sobie w łeb !!!!
przecież w tym zjebanym kraju nie da rady nic zrobić, dostałem właśnie kurwa wypłatę na konto - 1116 zł.
co ja mam z tym zrobić? kurwa ? flaszkę kupić i się na.jebać czy co kurwa mać? tylko nie mówcie że grama trawy bo kurwa tu nagle też 100% użytkowników palacze maryśki a pewnie kurwa połowa z was nawet lufki nie widziała!
dlaczego ten premier tak pierdoli? przecież kurwa zróbmy bunt jakiś rozkurwmy to dziadostwo raz na zawsze... ja pierdole.
mam nadzieje że będzie ten zjebany koniec świata bo mam dość tego zaszczanego gówna.
wypierdalać nawet mnie nie wkurwiać
To zmień pracę. Gdy mi jest w czymś źle to zmieniam otoczenie, a nie biegnę do mojego "pana" w tym przypadku premiera i nie proszę go o coś. Chopie, skoro jesteś już dorosły to sam decyduj o swoim życiu.
Więc ciesz się, że masz swoje 3 "tysie", gratulacje i powodzenia w życiu z postawą "ja mam a reszcie chuj w dupę".
dostałem właśnie kurwa wypłatę na konto - 1116 zł.
co ja mam z tym zrobić? kurwa ? flaszkę kupić i się na.jebać czy co kurwa mać?