📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
o kurwa kurwa , a ja tylko w bankie jebąć mogie
*sypki drift po blacie*
z narkotykow. najbardziej dochodowy biznes zaraz po ropie naftowej. ale za bardzo odpierdalali, to im zalegalizowali narkotyki ostatnio:D
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
kurwa do ruskich skakaliśmy a z kartelem byśmy nawet nie dali rady
a ja tu widzę nawet broń z dzikiego zachodu chyba, ale dziwi mnie że nie mają lkm-ów żadnych :/
Szkoda ze nasze wojsko niema takiego aresenalu ;p moze wojny by sie szybciej skonczyly ^^
Mają rozmach skurwisyny.
jedyny LKM jaki narazie odkopałem, o ile dobrze kojarzę wyprodukowany w Afryce
Jeszcze trochę
jedyny LKM jaki narazie odkopałem, o ile dobrze kojarzę wyprodukowany w Afryce
Jeszcze trochę
1,2,4 fota jest z jakichś targów militarnych albo coś takiego... na 2 są chłopaki w multicamie a poza tym to zarekwirowanej broni nie układa się ładnie na stole i nie kasuje za bilety wszystkich, którzy by sobie chcieli popatrzeć... Poza tym są tu modele broni, które są jeszcze w produkcji... więc nie ma CHU*A we wsi żeby dało się to dostać na czarnym rynku...
...pokrytą ludzkimi czaszkami!!!
nie wspominając o sklejonych taśmą granatach kal. 40mm.
Akurat w Meksyku policja, jak i armia w ten sposób chwalą się swoimi sukcesami
Najczęściej jeszcze przy tym wszystkim stoi delikwent którego razem z tym złapano
ja tu:
Co do multicamo - meksykańska piechota morska jak i Federales używają multicamo więc to chyba tak trochę żaden argument.
Wyjaśnij, jeśli możesz, co to ma ze sobą wspólnego
Czy to że jakiś, powiedzmy, samochód jest nadal w produkcji uniemożliwia dostanie go z drugiej ręki?
Czegoś chyba nie łapię...
ciekaw jestem na jakich targach broń jest poukładana na jednym stole, niezależnie od producenta
nie wspominając o sklejonych taśmą granatach kal. 40mm.
Akurat w Meksyku policja, jak i armia w ten sposób chwalą się swoimi sukcesami
Najczęściej jeszcze przy tym wszystkim stoi delikwent którego razem z tym złapano
ja tu:
Co do multicamo - meksykańska piechota morska jak i Federales używają multicamo więc to chyba tak trochę żaden argument.
Cytat:
Poza tym są tu modele broni, które są jeszcze w produkcji... więc nie ma CHU*A we wsi żeby dało się to dostać na czarnym rynku...
Wyjaśnij, jeśli możesz, co to ma ze sobą wspólnego
Czy to że jakiś, powiedzmy, samochód jest nadal w produkcji uniemożliwia dostanie go z drugiej ręki?
Czegoś chyba nie łapię...
I skąd oni biorą najnowsze modele broni, jeżeli nie od armii?
W sumie gdybym miał wybór taki jak w Meksyku gdzie społeczeństwo utrzymuje albo politykow i korporacje płacąc podatki, lub utrzymuje bandytów którzy utrzymują korporacje produkujące broń to wolał bym jednak tą drugą opcje
W sumie gdybym miał wybór taki jak w Meksyku gdzie społeczeństwo utrzymuje albo politykow i korporacje płacąc podatki, lub utrzymuje bandytów którzy utrzymują korporacje produkujące broń to wolał bym jednak tą drugą opcje
Niech te zarekwirowane bronie przesylaja do nas do polskiej armii to przynajmniej nie bedziemy strzelac z kapiszonow beryli :C co jak co ale niektore to najnowsze typy broni Oo :szok?:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów