18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Moshe 2013-12-21, 1:57
Cóż... widocznie chcieli hot doga...
Zgłoś
Szlachcic_Cygański 2013-12-21, 3:23
Wiecie, że wczoraj w Waplewo (woj. warmińsko-mazurskie), poddał się ostatni żołnierz wehrmachtu?

Przeciwko gimbusiarskim pseudopatriotom.
Zgłoś
arkadiuss92 2013-12-21, 3:50
Wojna rządzi się swoimi prawami, też mi nowość. Jak bym zabił ssmana podczas wojny podpalonym psem to nie było by takiej afery. Nie, nie bronię tu ciapaków, ale jak mają wojnę to dobrze... bo mamy fajne filmiki dzięki nim na hardzie
Zgłoś
zakmen 2013-12-21, 4:12
Dlaczego po prostu nikt nie zacznie odrzucać ich wieprzami?
Zgłoś
o................c 2013-12-21, 7:27 1
a ja słyszałem że na dodatek rzucali tymi biednymi psiakami w małe dziewczynki!
Zgłoś
Fuuma 2013-12-21, 9:52
Jeszcze bardziej nienawidze tych ciapatych KURW
Zgłoś
maryjanos 2013-12-21, 10:36 1
Zamierzam wnieść zażalenie na autora artykułu, gdyż obraził moją godność osobistą poprzez nazwanie muzłumanów ludźmi.
Zgłoś
Yeebunny 2013-12-21, 11:25
A ja wam powiem dlaczego tak jest jak wiecie muzułmanie (ciapackie gówna) mieli zapisane w swoim gówno pisie (koran) iż nie mogą sporzywać ani nawet dotykać jednej części świni, tylko że nie wiedzą jakiej dlatego nie jedzą całych świń, co ciekawe to samo tyczy się psów nie mogą dotykać pewnych cześci (albo zjadać) psa.

Allah to pedał i chuj.
Zgłoś
Zkirtaem 2013-12-21, 11:55
Ma ktoś jakiekolwiek potwierdzenie tego newsa? Zarówno przenoszenie kilkudziestu psów, jak i samo rzucenie oblanym benzyną psem wydaje mi się być bardzo trudne, a na pewno niepraktyczne i bezsensowne.
Zgłoś
sir_Alex 2013-12-21, 12:36
odpowiedzmy im tryskającymi krwią prosiakami
Zgłoś
POW667 2013-12-21, 13:25
Muzułmanie sami sobie szkodzą. W książce Tomasza Kamińskiego o Afganistanie, pisze on, że udał się do wiosek, które ucierpiały w skutek trzęsień ziemi. Główną pomocą są tam zachodni ratownicy z psami, które do tej pory są najefektywniejszym sposobem poszukiwania pogrzebanych. Afgańscy i pakistańscy ratownicy oczywiście psów nie używają, bo uważają je za zwierzęta nieczyste. Inna śmieszna sprawa, że innym zwierzęciem o doskonałym węchu (a co za tym idzie, można by je także wykorzystywać do poszykiwań), jest świnia. A z nimi to u ciapatych jeszcze gorzej .
Zgłoś
Max Ibuprom 2013-12-21, 14:01
HOT-DOGS! HOT-DOGS for everyone! ^^

Oni tam bizik rozkręcali, ciepła przekąska żeby "ludzie" na zamieszkach mieli co szamać coś na ciepło,a ci ich od terrorystów wyzywajo bo dzicz się jedzeniem zaczęła rzucać! Biedne muslimy, nikt ich nie rozumje! Nie wiecie że zwierzęta trzeba karmić bo się robią agresywne? :p

Żartuje, najchętniej zamienił bym te piesały na muslimy które tam stały... taaaaakie piękne bło by to! *,*
Zgłoś
liana 2013-12-22, 0:00
Na islam jedynym lekarstwem jest pocisk balistyczny.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów