📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wiecie, że wczoraj w Waplewo (woj. warmińsko-mazurskie), poddał się ostatni żołnierz wehrmachtu?
Wojna rządzi się swoimi prawami, też mi nowość. Jak bym zabił ssmana podczas wojny podpalonym psem to nie było by takiej afery. Nie, nie bronię tu ciapaków, ale jak mają wojnę to dobrze... bo mamy fajne filmiki dzięki nim na hardzie
a ja słyszałem że na dodatek rzucali tymi biednymi psiakami w małe dziewczynki!
Zamierzam wnieść zażalenie na autora artykułu, gdyż obraził moją godność osobistą poprzez nazwanie muzłumanów ludźmi.
A ja wam powiem dlaczego tak jest jak wiecie muzułmanie (ciapackie gówna) mieli zapisane w swoim gówno pisie (koran) iż nie mogą sporzywać ani nawet dotykać jednej części świni, tylko że nie wiedzą jakiej dlatego nie jedzą całych świń, co ciekawe to samo tyczy się psów nie mogą dotykać pewnych cześci (albo zjadać) psa.
Allah to pedał i chuj.
Allah to pedał i chuj.
Ma ktoś jakiekolwiek potwierdzenie tego newsa? Zarówno przenoszenie kilkudziestu psów, jak i samo rzucenie oblanym benzyną psem wydaje mi się być bardzo trudne, a na pewno niepraktyczne i bezsensowne.
Muzułmanie sami sobie szkodzą. W książce Tomasza Kamińskiego o Afganistanie, pisze on, że udał się do wiosek, które ucierpiały w skutek trzęsień ziemi. Główną pomocą są tam zachodni ratownicy z psami, które do tej pory są najefektywniejszym sposobem poszukiwania pogrzebanych. Afgańscy i pakistańscy ratownicy oczywiście psów nie używają, bo uważają je za zwierzęta nieczyste. Inna śmieszna sprawa, że innym zwierzęciem o doskonałym węchu (a co za tym idzie, można by je także wykorzystywać do poszykiwań), jest świnia. A z nimi to u ciapatych jeszcze gorzej .
HOT-DOGS! HOT-DOGS for everyone! ^^
Oni tam bizik rozkręcali, ciepła przekąska żeby "ludzie" na zamieszkach mieli co szamać coś na ciepło,a ci ich od terrorystów wyzywajo bo dzicz się jedzeniem zaczęła rzucać! Biedne muslimy, nikt ich nie rozumje! Nie wiecie że zwierzęta trzeba karmić bo się robią agresywne? :p
Żartuje, najchętniej zamienił bym te piesały na muslimy które tam stały... taaaaakie piękne bło by to! *,*
Oni tam bizik rozkręcali, ciepła przekąska żeby "ludzie" na zamieszkach mieli co szamać coś na ciepło,a ci ich od terrorystów wyzywajo bo dzicz się jedzeniem zaczęła rzucać! Biedne muslimy, nikt ich nie rozumje! Nie wiecie że zwierzęta trzeba karmić bo się robią agresywne? :p
Żartuje, najchętniej zamienił bym te piesały na muslimy które tam stały... taaaaakie piękne bło by to! *,*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów