Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałbym spróbować, ale nie będę się wygłupiał, gdy ważę 75 kg. Swoją drogą to podobną kompilację można znaleźć z piłki nożnej, chociaż od dzisiaj uważam rugby za jeden z najbrutalniejszych sportów.
A takie pytanie do grających albo zainteresowanych. Czemu jak już zaczyna się dwóch gości bić to nie dadzą im dokończyć tylko zlatuje się cała drużyna i często jest 6vs1?
Dlatego, ze kumpli sie nie zostawia! Jesli jestes zainteresowany mozesz smialo sprobowac. Jest sporo regionalnych klubow posiadajacych swoje sekcje. Maja takie treningi, ze albo sie zesrasz i odpuscisz, albo bedzie z Ciebie taran. Tak jak wspomniales mlynarzem nie bedziesz, ale na skrzydlo sie nadasz zwinnosc oraz szybkie nozki to podstawa biegacza.
Dlatego, ze kumpli sie nie zostawia! Jesli jestes zainteresowany mozesz smialo sprobowac. Jest sporo regionalnych klubow posiadajacych swoje sekcje. Maja takie treningi, ze albo sie zesrasz i odpuscisz, albo bedzie z Ciebie taran. Tak jak wspomniales mlynarzem nie bedziesz, ale na skrzydlo sie nadasz zwinnosc oraz szybkie nozki to podstawa biegacza.
No nie zostawia, nie zostawia. Nikt nie zostaje. Bym chyba zapierdalał w byle jakim kierunku żeby być jak nadalej od młynowych:P Wolę jednak sporty walki
[...] o wiele lepszy od jakiegoś nfl gdzie zawodnicy od stóp do głów biegają w ochraniaczach. [...] nie mówiąc już o chorym hamerykańskim futbolu. [...]
i kolejny z kompleksem FA ....
Na skrzydło jak najbardziej ;] sam mam 72kg i tylko na skrzydle gram, bo na środek nawet się nie pcham
Twardy i brutalny sport, ale pomyślunku też trzeba mieć. Jak tak oglądam Puchar Sześciu Narodów i widżę co np. Szkoci czy Francuzi z taktyką odpierdalają to kosmos. Sposób na wszystko mają :3
No i oczywiście to sport naprawdę zespołowy - sam choćbyś chciał, prędzej się zesrasz niż Cię przepuszczą
Bistrus - no dokladnie, w pierwszej lini to by Cie zjedli na sniadanie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów