📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
...a druga część filmu to pewnie walka czarnego z bullterierem z harda:]
Pierwszy raz widzę tak długą wymianę Zazwyczaj pojęczą, dwa strzały i któryś spierdala. Niech się lepiej autor przyzna czym je posmarował
ile razy mam powtarzac "nie drapac sie koty bo siersc sie ciezko odkurza"
Kurwa! Toż ten rudy kot to mojej dziewczyny! Swoją drogą, nosi zacne imię... Metallica
Jakbym włączył w środku to bym pomyślał że co innego robią. A tak apropo to niezłego smaka temu szczekającemu psu narobiły.
Marcinie, jeżeli oglądasz ten filmik i masz zamiar jeszcze walczyć w MMA proszę Cię bierz przykład z tych kotów.
Jak zwykle... czarny sprowadzony do parteru krzyczy po mamę
W koncu cos dobrego, a nie jakies pierdolone kabarety.
W koncu cos dobrego. A nie jakies pierdolone kabarety do chuja pana
W koncu cos dobrego. A nie jakies pierdolone kabarety do chuja pana
nie no ten czarny to psychiczny, garfield odklepywał ogonem cały czas, blokował łapą a czarny dalej...
sędzia też zamiast sie śmiać to jakoś by tą walkę poogarniał.
sędzia też zamiast sie śmiać to jakoś by tą walkę poogarniał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów