📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Nareszcie dobra solówka na sadisticu
Walka tych kotów była o wiele lepsza niż walki wieczorów na ostatnich galach MMA...
a juz chcialem napisac "a wy sie smiejecie tak z rudych a rudy dawal rade" ale chuj,wyszlo jak zwykle...rudy dostal w pizde
Rozjebałeś mnie tym komentarzem. Da się inaczej kogoś zabić niż na śmierć? Może na życie?
I na co rudy wchodzilł do getta? Dostał w pipę i musiał wiać krótszy o kilka włosków
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów