Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To powiedz mi Wielki Znawco jakie jest źródło takiej agresji w zachowaniu francuskiej policji? Po za tym na powyższych nagraniach widać wyraźnie i jednoznacznie, że to właśnie policjanci atakują ludzi, nieraz bardzo brutalnie, a nie na odwrót.
Przecież właśnie mi o to chodzi, że we Francji policyjne szwadrony Macrona i lewicowego Rządu masakrują ludzi i nikt nie mówi o łamaniu praworządności, a działania polskiej policji i Rządu (jakikolwiek by nie był), wobec lewicowych awanturników, są wyjątkowo łagodne.
We Francji policja jest brutalna wobec agresywnego bydła, które rzucało w nich racami i kamieniami. U nas policja napierdala i gazuje kobiety, które manifestują bez agresji fizycznej. Natomiast wobec chuliganów narodowców nasi dostali rozkaz, żeby nic nie robić. Taka różnica.
Ty chyba jestes ślepy co? Gdzie ty widziales ze policjant uderzył kobietę w Polsce? Jednak bycie lewakiem to choroba umyslowa.
Ważne, że w Polsce można się awanturować i atakować Policję, zwłaszcza jeśli jesteś po lewej stronie, a na odwrót nie - wtedy jest praworządność według rządzącej Unią skrajnej lewicy, wspieranej też niestety przez polską targowicę...
zamknij tam pizde pisiorze bo wasz czas sie konczy... a na drzewach zamiast lisci beda wisiec pisiory
Ważne, że w Polsce można się awanturować i atakować Policję, zwłaszcza jeśli jesteś po lewej stronie, a na odwrót nie - wtedy jest praworządność według rządzącej Unią skrajnej lewicy, wspieranej też niestety przez polską targowicę...
wracaj do chapania kaczego chuja, bo twój pan już się nieciepliwi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów