📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
panowie, troszkę współczucia. nigdy nie dostaliście w jaja z buta na pełnej kurwie? .
Chuj w dupe wszystkim grubym kutasom którzy hejtują piłke nożna a sami ledwo schylą się po swoje kapcie.. a co dopiero mówić o kopnięciu piłki.
Ale ból dupska panowie. Akurat myślałem, że wszyscy wiedzą jak to jest dostać w jaja, ale widzę że jednak się pomyliłem.
ale ten Bale to jest pizda, przeciez widać ze symulacja...
luxik1988 napisał/a:
@ truskawkowabuba
No Ty akurat najlepiej wiesz co to znaczy?
nope, ale gdzieś czytałam, że to ból podobny do tego, który kobieta przeżywa w czasie porodu. tylko, że krótkotrwały.
pizdy - jedyny komentarz na pseudo kopaczy-aktorzyny lepszych kopiących w okręgówkach łatwiej znaleźć
Ale wy kurwa jesteście żałośni. Tak jak powiedział Splitterek: jebać was grubasy, co ledwo schylacie się po kapcie.
Jak zwykle same hejtujące zza monitorka pizdy się tu udzielają więc nic dziwnego że nie wiedzą co to znaczy dostać kopa w jaja
to jest serial więc czego oczekujecie
truskawkowabuba napisał/a:
nope, ale gdzieś czytałam, że to ból podobny do tego, który kobieta przeżywa w czasie porodu. tylko, że krótkotrwały.
Bez przesady. Boli torba, boli brzuch i momentalnie chce się srać (wypróżniać jak wolisz wersję dla damy). Prawdziwy facet podnosi się po dziesięciu sekundach i wkłada buta w plecy kolegi...
Ja pierdolę, typ przyszedł z wysp i teraz tylko dlatego, że gra w realu-hiszpanii jest nazywany panienką. Jebnijcie się w czoło.
Gareth Gejl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów