18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Kolarstwo przełajowe - teraz popularne
Brutalny napad nad jeziorem
Vof • 2013-06-24, 21:38
Brutalny napad nad jeziorem: pobili chłopaka, a jego dziewczynę zgwałcili

Dwaj 18-latkowie napadli na zakochaną parę, która spędzała noc nad jeziorem. Gwałciciel jest już w areszcie. Jego pomocnik wyszedł za kaucją.
Do zdarzenia doszło w ub. tygodniu - w nocy z wtorku na środę po godz. 3. Dramat rozegrał się w rejonie jeziora Polne, pomiędzy miejscowościami Kłodawa a Santocko. - Do siedzącej przy ognisku pary podeszło dwóch 18-latków, którzy osobową hondą przyjechali nad jezioro. Jeden z nich wielokrotnie pobił młodego chłopaka. Jego dziewczynie zagroził, że jeżeli nie wsiądzie do pojazdu, to zabije jej partnera. 19-latka, obawiając się o losy swojej sympatii, wykonała polecenie agresywnego mężczyzny - mówi Marcin Maludy z zespołu prasowego KWP w Gorzowie.

Co prawda jej chłopak jeszcze próbował zatrzymać odjeżdżające auto, ale próba ta o mało nie zakończyła się jego stratowaniem. Sprawcy odjechali. Przerażony mężczyzna, szukając pomocy, dobiegł do drogi i - zatrzymując przypadkowy samochód - prosił o wezwanie policji. W tym czasie kilkaset metrów dalej, w lesie, jeden z mężczyzn zgwałcił 19-latkę. Wszystkiemu przyglądał się siedzący za kierownicą jego kolega. Jednak ani przez chwilę nie starał się przeciwstawić wyczynom swego kompana.

Kilkadziesiąt minut zajęło policji zatrzymanie sprawców. Byli pijani. Dzień później usłyszeli zarzuty. Pierwszy dostał ich łącznie cztery. Najpoważniejszy z nich dotyczy napaści i gwałtu na 19-latce. Ponadto ciążą na nim kolejne, m.in. uszkodzenia ciała, zmuszenia do określonego zachowania oraz jazdy pod wpływem alkoholu. W piątek gorzowski sąd zdecydował o aresztowaniu mężczyzny na dwa miesiące. Grozi mu 12 lat więzienia. Sędzia łagodniej potraktował drugiego z 18-latków. Ten odpowie za pomoc przy doprowadzeniu do gwałtu, jazdę pod wpływem alkoholu, a także narażenie na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia i zdrowia. Otrzymał policyjny dozór, poręczenie w wysokości 2 tys. zł oraz zakaz zbliżania się do pokrzywdzonej.

dla takich tylko

źródło: gazeta.pl
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
~Vuko 2013-06-25, 0:10 11
przyjebać do pręgierza i niech każdy kto chce przyjebie im batem przez dowolną część ciała.

I tak jak najdłużej - służby niech pilnują żeby byli przytomni, świadomi i żeby miesiąc zdychali
Zgłoś
PaulusG 2013-06-25, 0:41 5
Na takich wystarczy 5zł. 2 naboje 9mm x 2,50zł...
Takiego gówna nie ma co dręczyć. Trzeba tylko sprawnie i szybko eliminować...
Zgłoś
pkh 2013-06-25, 0:43 9
Mordowałbym.

Ale mi kurwa ciśnienie skoczyło..
Zgłoś
Cossmos 2013-06-25, 0:48 9
Hańba dla dziewczyny, do tego trauma, a związek pewnie nie wytrzyma. Chłopak też będzie miał teraz problemy psychiczne, bo nie był w stanie jej obronić. Popierdolone. Oba chujki powinny dostać wspaniały wpierdol (np taki jak podobni kolesie w Ojcu Chrzestnym- w książce, film niestety pominął ten wątek). Po tej opłaconej kaucji i hondzie wnioskuje, że jeden z nich to rozpieszczony, znudzony życiem "synek tatusia". Że ziemia nosi takie gówna na sobie...
Zgłoś
pkh 2013-06-25, 0:48
Pewnie dlatego że jestem w podobnym wieku co poszkodowani. Bezsilność to chyba najgorsze uczucie
Zgłoś
Xoevo 2013-06-25, 0:50 1
Chyba pora brac sprawy w swoje rece. Dowiedziec sie kto to, nawet przez neta, mysle, ze znajdzie sie chociaz jedna osoba do srogiego przeorania delikwentow.

///ale najebalem bykow ,,,,, chuj nie chce mi sie poprawiac
Zgłoś
joystik1337 2013-06-25, 1:02 1
Za każdym razem, gdy czytam takie newsy, uświadamiam sobie, że społeczeństwo sięga dna. Jedyne, co może sprawić, że będzie lepiej, to IIIWŚ. Innej opcji nie widzę.
Zgłoś
Blizzard93 2013-06-25, 1:09 8
Dlatego panowie napieprzajcie na treningi SW. Nigdy nie wiadomo kiedy się przydadzą...
Chuj żeby chłopaka tylko pobili - ryj nie szklanka, ale jak mu pannę zgwałcili to ona ma zrytą psychikę i on pewnie też będzie miał długo wyrzuty sumienia, ja bym sobie nie wybaczył...
A gwałcicielowi miłego ruchania w dupę pod prysznicem więzieniu. Mordy tych szmat (gwałcicieli i pedofili) powinny być pokazywane w ich miejscowościach i na specjalnych stronach internetowych. By dostali po wyjściu z kicia wpierdol kilka razy, to sami by swój gówno warty żywot skończyli.
Zgłoś
Yattaman 2013-06-25, 1:10 3
Powinno być jak w filmie "Prawo Zemsty" z Gerardem Butlerem i Jamiem Fooxem.
Zgłoś
froqer 2013-06-25, 1:15 20
I ja stamtąd pochodzę. Kurwa urodziłem się 2km od tego miejsca, wiem gdzie to jezioro jest. Ostatnio coraz więcej słyszę co się dzieje w tym mieście i jest kurwa źle, coraz gorzej. Czemu z nożami chodzicie, pytali, dla beki kurwa, kołki strugać. Mam nadzieję, że ktoś dojedzie kurwy z hondy.
Etyczna zemsta społeczeństwa - kara za gwałt taka jak za zabójstwo. Taki jest mój postulat.

Krystian B. i Marcin Sz. + honda, może ktoś skojarzy, to upadłe miasto nie jest takie duże.
Zgłoś
Nihilista 2013-06-25, 1:17 1
Za taki gwałt powinni obcinać kutasa - publicznie, po kawałku.
Zgłoś
bapmek 2013-06-25, 1:19 1
Wiem, że łatwo pisać nie będąc w takiej sytuacji, ale nie czekałbym bezczynnie tych 7 lat (bo dwunastu nie posiedzi, bankowo wcześniej wypuszczą, bo młody), tylko przygotowywał odpowiednie powitanie na swobodzie.

Ale pewnie po jakimś czasie by mi przeszło i skończyłoby się na zbrodni w afekcie przy przypadkowym spotkaniu po latach.
Zgłoś
P................M 2013-06-25, 1:26
Kiedyś kryminaliści mieli swój kodeks honorowy i nie ruszali par. Teraz takie szmaty powinno się wieszać zaraz po złapaniu !!!
Zgłoś
kinko 2013-06-25, 1:29 4
Brak kurwa słów na takich pierdolonych frajerów. Nie zawahałbym się ani chwil kręcąc tym kurwom karki. Oby ludzie "charakterni" go wyhuśtali, żeby to plugawe kurewstwo już nigdy nie wyszło poza mury ZK. Jeśli ktoś ma możliwość to niech postara się ujawnić tożsamość tego na wolności, będzie mu można narobić gnoju.

Trenujcie, myślcie jak zapobiegać takim zdarzeniom. Nie mówię tutaj o tworzeniu z siebie patola, ale chłop zawsze powinien być gotowy do obrony siebie, kobiety i rodziny.
Każdemu się to mogło zdarzyć...
Zgłoś
Magnus 2013-06-25, 1:40
Poręcznie 2 tysiące złotych? Za gwałt, pozbawienie wolności i uszkodzenie ciała? SKANDAL! Procesy jednostek tego rodzaju zasługują tylko i wyłącznie na przedstawienie dowodów, bo - patrząc na sprawę - są EWIDENTNE. A teraz dwóch skurwysynów po 18 lat będzie żyło za pieniądze z podatków... żenada, nic więcej.

BTW. Nie chcę wiedzieć, co czuł koleś - któremu ktoś zabiera osobę, którą kocha - sprzed nosa, prosto na gwałt. Osobiście - zajebałbym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem