Nawet szkoda palców na dalsze komentowanie.
Nawet szkoda palców na dalsze komentowanie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przepraszam bardzo a ile nacji ma paszport united kingdom. Kiedyś oni traktowali podobne narody. A dziś się trochę im odwróciło. We Francji to samo. Niemcy niby mieli kolonie ale oni zaprosili jakieś gówniane nacje bo myśleli że znajdą tańsza siłę roboczą. Iż słowianie. A do Polski zapraszają te żeby z eu. Żeby w Polsce nie było za biało.
o żadną pracę tutaj nie chodzi a wyłącznie o przyrost naturalny. Gdyby nie on - tak niemcy jak i francja demograficznie byliby gdzieś pomiędzy japonią a włochami. (z resztą i tak już są - wg. wszelkich danych najdalej za 30 lat będą mniejszością we własnych krajach). Dekady umusłowo-legislacyjnego lewoskrętu doprowadziły do sytuacji w której albo masz 2kę dzieci, 20-letniego golfa i kredyt na m2 do końca życia i jeden dzień dłużej albo spiralę lub wazektomię, porsche 911 i apartamement przy Złotej. Egocentryzm i hedonizm z ludzkich przywar stały się celem i sensem życia jeżeli o jakimkolwiek sensie jeszcze można dzisiaj mówić. Rozejrzyj się dookoła - każdy żyje tu i teraz nie bacząc na jutro a co dopiero na jesień życia. Podążamy jedynie za blichtrem i poklaskiem.
ja zawsze jestem zdania, że brytolom się to należy jak psu buda
Co wy gadacie za głupoty do dotyczy nas wszystkich. Jesteśmy zmieszani tylko po to żeby łatwiej było nami rządzić. I u nas będzie dokładnie to samo więc nie wiem czy jest się z czego cieszyć
Najwyżej dupy byś dała w tym areszcie, nieśmieszny dziurawcu
Ty byś pierwszy dał misiu kolorowy, bo patrząc jaką masz awersję do kobiet to popychali Cię w ostatnim czasie więcej razy niż mnie kiedykolwuek
.....szczególnie za to jak nam podziękowali po IIWŚ !!!
o żadną pracę tutaj nie chodzi a wyłącznie o przyrost naturalny. Gdyby nie on - tak niemcy jak i francja demograficznie byliby gdzieś pomiędzy japonią a włochami. (z resztą i tak już są - wg. wszelkich danych najdalej za 30 lat będą mniejszością we własnych krajach). Dekady umusłowo-legislacyjnego lewoskrętu doprowadziły do sytuacji w której albo masz 2kę dzieci, 20-letniego golfa i kredyt na m2 do końca życia i jeden dzień dłużej albo spiralę lub wazektomię, porsche 911 i apartamement przy Złotej. Egocentryzm i hedonizm z ludzkich przywar stały się celem i sensem życia jeżeli o jakimkolwiek sensie jeszcze można dzisiaj mówić. Rozejrzyj się dookoła - każdy żyje tu i teraz nie bacząc na jutro a co dopiero na jesień życia. Podążamy jedynie za blichtrem i poklaskiem.
nie wiem skąd tobie takie bzdury do głowy przychodzą, ja nie mam dzieci, bo jestem biedna, nie mam żadnego samochodu, nic, stare malutkie mieszkanie po rodzicach, ale na dzieci już za późno, nie wiesz jak było jeszcze dwadzieścia lat temu, jak było ciężko z pracą i ze wszystkim, takie głupoty o hedonizmie to opowiadają tłuści księża i biskupi w pałacach podczas pedalskich orgii
dokładnie, szczególnie za to jak nas zdradzili podczas II WŚ
nie wiem skąd tobie takie bzdury do głowy przychodzą, ja nie mam dzieci, bo jestem biedna, nie mam żadnego samochodu, nic, stare malutkie mieszkanie po rodzicach, ale na dzieci już za późno, nie wiesz jak było jeszcze dwadzieścia lat temu, jak było ciężko z pracą i ze wszystkim, takie głupoty o hedonizmie to opowiadają tłuści księża i biskupi w pałacach podczas pedalskich orgii
wnioskuję że masz różowe, zielone lub niebieskie włosy
wnioskuję że masz różowe, zielone lub niebieskie włosy
źle wnioskujesz, jestem zwykłym szarym człowiekiem, próbującym jakoś przeżyć w naszym kochanym kraju... pewnie lepiej bym zrobiła wyjeżdżając stąd kiedy jeszcze miałam siły i odwagę, ale nie chciałam zostawić rodziców... choć w sumie żałuję, że nie wyjechałam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów