18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
JebacPis100procent 2024-10-01, 4:15 2
Przez setki lat kolonizowali wszystkich, to teraz sami zostali skolonizowani. Chichot historii.
Zgłoś
Fx12 2024-10-01, 5:35
Qubec napisał/a:

Przepraszam bardzo a ile nacji ma paszport united kingdom. Kiedyś oni traktowali podobne narody. A dziś się trochę im odwróciło. We Francji to samo. Niemcy niby mieli kolonie ale oni zaprosili jakieś gówniane nacje bo myśleli że znajdą tańsza siłę roboczą. Iż słowianie. A do Polski zapraszają te żeby z eu. Żeby w Polsce nie było za biało.

o żadną pracę tutaj nie chodzi a wyłącznie o przyrost naturalny. Gdyby nie on - tak niemcy jak i francja demograficznie byliby gdzieś pomiędzy japonią a włochami. (z resztą i tak już są - wg. wszelkich danych najdalej za 30 lat będą mniejszością we własnych krajach). Dekady umusłowo-legislacyjnego lewoskrętu doprowadziły do sytuacji w której albo masz 2kę dzieci, 20-letniego golfa i kredyt na m2 do końca życia i jeden dzień dłużej albo spiralę lub wazektomię, porsche 911 i apartamement przy Złotej. Egocentryzm i hedonizm z ludzkich przywar stały się celem i sensem życia jeżeli o jakimkolwiek sensie jeszcze można dzisiaj mówić. Rozejrzyj się dookoła - każdy żyje tu i teraz nie bacząc na jutro a co dopiero na jesień życia. Podążamy jedynie za blichtrem i poklaskiem.
Zgłoś
darayavahus 2024-10-01, 6:37 1
[i bardzo kurwa dobrze] - jebać brytoli, dla mnie to śmieć ludzki.
Zgłoś
Shandy 2024-10-01, 8:32
Nome napisał/a:

ja zawsze jestem zdania, że brytolom się to należy jak psu buda

Co wy gadacie za głupoty do dotyczy nas wszystkich. Jesteśmy zmieszani tylko po to żeby łatwiej było nami rządzić. I u nas będzie dokładnie to samo więc nie wiem czy jest się z czego cieszyć
Zgłoś
online 2024-10-01, 17:07
Ta policja pewnie umie tylko karać białoskórych za mówienie prawdy.
Zgłoś
Abibabe 2024-10-01, 18:39 1
KomornikSądowy napisał/a:

Najwyżej dupy byś dała w tym areszcie, nieśmieszny dziurawcu

Ty byś pierwszy dał misiu kolorowy, bo patrząc jaką masz awersję do kobiet to popychali Cię w ostatnim czasie więcej razy niż mnie kiedykolwuek
Zgłoś
Kici-Kici 2024-10-01, 21:58
To są pajace, a nie policja.
Zgłoś
qwerq221 2024-10-01, 22:04
no upadla upadla ale kogo to obchodzi
Zgłoś
PERKUN 2024-10-02, 7:18 1
Nome napisał/a:

.....szczególnie za to jak nam podziękowali po IIWŚ !!!
Zgłoś
Nome 2024-10-02, 13:01
Fx12 napisał/a:

o żadną pracę tutaj nie chodzi a wyłącznie o przyrost naturalny. Gdyby nie on - tak niemcy jak i francja demograficznie byliby gdzieś pomiędzy japonią a włochami. (z resztą i tak już są - wg. wszelkich danych najdalej za 30 lat będą mniejszością we własnych krajach). Dekady umusłowo-legislacyjnego lewoskrętu doprowadziły do sytuacji w której albo masz 2kę dzieci, 20-letniego golfa i kredyt na m2 do końca życia i jeden dzień dłużej albo spiralę lub wazektomię, porsche 911 i apartamement przy Złotej. Egocentryzm i hedonizm z ludzkich przywar stały się celem i sensem życia jeżeli o jakimkolwiek sensie jeszcze można dzisiaj mówić. Rozejrzyj się dookoła - każdy żyje tu i teraz nie bacząc na jutro a co dopiero na jesień życia. Podążamy jedynie za blichtrem i poklaskiem.

nie wiem skąd tobie takie bzdury do głowy przychodzą, ja nie mam dzieci, bo jestem biedna, nie mam żadnego samochodu, nic, stare malutkie mieszkanie po rodzicach, ale na dzieci już za późno, nie wiesz jak było jeszcze dwadzieścia lat temu, jak było ciężko z pracą i ze wszystkim, takie głupoty o hedonizmie to opowiadają tłuści księża i biskupi w pałacach podczas pedalskich orgii
Zgłoś
yomanaide 2024-10-02, 22:54
Nome napisał/a:

dokładnie, szczególnie za to jak nas zdradzili podczas II WŚ
Zgłoś
Fx12 2024-10-03, 6:24
Nome napisał/a:

nie wiem skąd tobie takie bzdury do głowy przychodzą, ja nie mam dzieci, bo jestem biedna, nie mam żadnego samochodu, nic, stare malutkie mieszkanie po rodzicach, ale na dzieci już za późno, nie wiesz jak było jeszcze dwadzieścia lat temu, jak było ciężko z pracą i ze wszystkim, takie głupoty o hedonizmie to opowiadają tłuści księża i biskupi w pałacach podczas pedalskich orgii

wnioskuję że masz różowe, zielone lub niebieskie włosy
Zgłoś
RSTB30 2024-10-03, 11:21
jebać brytoli jebanych germusów zdrajców jebane pany świata
Zgłoś
Nome 2024-10-03, 11:59
Fx12 napisał/a:

wnioskuję że masz różowe, zielone lub niebieskie włosy

źle wnioskujesz, jestem zwykłym szarym człowiekiem, próbującym jakoś przeżyć w naszym kochanym kraju... pewnie lepiej bym zrobiła wyjeżdżając stąd kiedy jeszcze miałam siły i odwagę, ale nie chciałam zostawić rodziców... choć w sumie żałuję, że nie wyjechałam
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem