Oraz ich rozwiązywanie. Accrington, Anglia
Oraz ich rozwiązywanie. Accrington, Anglia
To nowy odcinek "Planety małp"?
Jeśli twój wiek podany w profilu jest prawdziwy to powinieneś widzieć z historii że UK jest zbudowana dzieki imigrantom. Natomiast leczyc sie powinieneś z tego myślenia że rozjebanie samochodu łączy sie z tuskiem czy innym kaczynskim.
Jako znawca kultur i procesów społecznych stwierdzam, że to nie tacy imigranci wspoltowarzyli UK,, a Pan Tusk nalezy do frakcji wspierającej nielegalną imigrację, niszczącą lad Europy
To te rewelacyjne multikulti którym her tfusk się zachwycał ?
Nie to zwykła bandyterka
Debile brytole już nie istnieją to jest kraj allaha
Twój pedał jarek morderca brata i 95 osób oraz jego banda przywitała ich tutaj najwięcej sprzedając wizy
Debil. Lecz fanatyzm polityczny bo będziesz kolejnym cymbalem który się spali pod sejmem. A w sumie może nie lecz 🙂może ktoś to nagra
to te ktore Kaczynski wpuścił na studia w polsce
ja pierdole się pisze 😉Dobrze, że w Polsce mamy uśmiechniętą Koalicje a oni odpowiedzialnie selekcjonują imigrantów i wpuszczają do kraju tylko inżynierów, doktorów i matki z dziećmi które rwą się do pracy.
DZIZYS KURWA JAPIERDOLE!
Przygnębia mnie fakt, że Szanowni Koledzy na tym forum licytują się KTO ich BARDZIEJ dyma - przechodząc do porządku nad tym, że wszyscy jesteśmy i tak cały czas dymani - niezależnie od rządzącej akurat opcji.
Przez chwilę miałem nadzieję, że Hołownia wniesie jakiś powiew świeżości na nasze polityczne podwórko - niestety kruchtą z tej strony ostro zajechało.
Zastanawiam się nieraz jak się muszą czuć weterani wojenni, widzący stękającego prezydenta na jakimś światowym forum?
Ryzykowali wszystkim w imię najwyższych wartości - a na starość bida z nędzą i jeszcze taki przypał...
I nam podobnie zasobną emeryturkę zapewne uszykują - jedni nauczając przede wszystkim religii - drudzy likwidując zadawanie prac domowych.
Toż to proste recepty na hodowanie pokoleń debili - tylko pod innymi szyldzikami. A Świat nam ucieka...
Nie wiele jesteśmy "lepsi" od tych hindusów z których drzemy bekę - uwsteczni się i nasz kraj niebawem. Na własne życzenie.
Tak, to te rewelacyjne co pis za pieniądze naściągał. AFERA WIZOWA
Dokładnie tak, i tak jak obiecał, już miliard ich przyjął. Szkoda, że kwaczyński nie rządzi, bo za jego czasów ani jeden taki nie dostał wizy do Polski, prawda? tak mówili w tv trwam i republika, więc to musi prawda.
A teraz idę się pomodlić do boga który nie istnieje,żeby pis powrócił i te zło przegonił jakim jest praworządność i konstytucja. Jeszcze tylko przelew na pedofili i zorganizowaną grupę przestępczą w czarnych sukienkach, 4pak Harnasia, wpierdol dla żony i mogę ze spokojnym sumieniem jako prawak katolik iść spać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów