Facet zbudował chatę w krzakach przy użyciu naturalnie występujące materiałów i prymitywnych narzędziach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak wybory wygra PO albo PIS to ta umiejętność będzie bardziej przydatna niż wszystkie inne.
Rodzicom pewnie znudziło się utrzymywanie darmozjada i taki finał...
Wyobraźcie sobie, zebrać z 10 typa, każdy z nas zrobił by sobie takie chatki, niektóre większe, nawet z pokojami, zrobić łuki do polowań, wodę brać z rzeki. W końcu mielibyśmy własną wioskę bez tego całego skorumpowanego gówna, oczywiście cioty w rurkach odpadają, tylko faceci i parę pań którzy nie boją się pracy fizycznej i mają poukładane w głowach. Minus to brak prądu
Piękne... Koleś przeżyje wszędzie z takim podejściem
e4sYy napisał/a:
Wyobraźcie sobie, zebrać z 10 typa, każdy z nas zrobił by sobie takie chatki, niektóre większe, nawet z pokojami, zrobić łuki do polowań, wodę brać z rzeki. W końcu mielibyśmy własną wioskę bez tego całego skorumpowanego gówna, oczywiście cioty w rurkach odpadają, tylko faceci i parę pań którzy nie boją się pracy fizycznej i mają poukładane w głowach. Minus to brak prądu
Mhm, po pierwszych dziesięciu minutach byś spierdalał z powrotem do domu dziękując bogu, że twoja kanapa stoi w ciepłym mieszkaniu na swoim miejscu.
Minecraft w realu
Ale to musi być przyjemne uczucie, po tym miesiącu budowania takiej chatki w dziczy - rozpalić w kominku i podziwiać swoje małe dzieło, które zapewnia schronienie.
Ale to musi być przyjemne uczucie, po tym miesiącu budowania takiej chatki w dziczy - rozpalić w kominku i podziwiać swoje małe dzieło, które zapewnia schronienie.
WIncyj, wincyj!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów