📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa po chuj ta ikonka dead jak kurwa nikt nie spada :/ Czekałem czekałem i chuj...
Ciekawe, że te niższe kondygnacje były nieruchome. Może to nie jest aż taki głupi pomysł (w znaczeniu, jest po prostu głupi...) ? mimo wszystko jakaś powierzchnia płaska by się przydała do chodzenia.
tam chociaż budowlańcy nie wyglądają jak ostatnie menele...
Całe to BHP można o kant dupy potłuc jak ludzie sami nie chcą dbać o swoje bezpieczeństwo. Głupiego człowieka nie jesteś w stanie obronić przed jego własną głupota niezależnie ile dziwnych przepisów wymyślisz i kontroli wprowadzisz zatruwając życie rozsądnej większości.
Słyszałem, potem to zalewają betonem tworząc "Bambeton"
Wolałbym spierdolić do lasu i wpierdalać korzonki niż podjąć się takiej pracy.
Rok temu robiłem kurs montera rusztowań, pamiętam jak nasz spec od bhp pokazywał nam filmiki jak nie należy składać rusztowań i tu np. murzyni którzy na wysokości ok, 9 piętra montowali elementy bez żadnych zabezpieczeń, a żeby było im wygodniej poruszali się po bambusowym rusztowaniu na boso (druga sprawa że poczucie równowagi mieli zajebiste, było to widać po pewności ich ruchów).
A co do naszego kraju : Od momentu w którym skończyłem kurs i mniej więcej znam przepisy co do ich budowy (nie wyrecytuje jak z książki, ale wiadomo o co chodzi) nie widziałem żadnego poprawnie zbudowanego rusztowania, kurwa żadnego. Zastanawiam się kto poniósł by odpowiedzialność za to że młotek komuś spadł na łeb, bo jakiś pan Miecio z ekipą nie zamontował krawężników czyli zwykłej pieprzonej deski zaraz przy podeście.
A co do naszego kraju : Od momentu w którym skończyłem kurs i mniej więcej znam przepisy co do ich budowy (nie wyrecytuje jak z książki, ale wiadomo o co chodzi) nie widziałem żadnego poprawnie zbudowanego rusztowania, kurwa żadnego. Zastanawiam się kto poniósł by odpowiedzialność za to że młotek komuś spadł na łeb, bo jakiś pan Miecio z ekipą nie zamontował krawężników czyli zwykłej pieprzonej deski zaraz przy podeście.
Tak, śmiejcie sie.. Buuuu jacy frajerzy, bambusowe ruszowania HAHAHA jebane chinole 100 lat za murzynami....
Panorama Hong Kongu
A tu nasze kochane Księstwo Warszawskie, z cudownymi stalowymi ruszowaniami !
Dziękuję, dobranoc.
Panorama Hong Kongu
A tu nasze kochane Księstwo Warszawskie, z cudownymi stalowymi ruszowaniami !
Dziękuję, dobranoc.
John_Rambo napisał/a:
Zastanawiam się kto poniósł by odpowiedzialność za to że młotek komuś spadł na łeb, bo jakiś pan Miecio z ekipą nie zamontował krawężników czyli zwykłej pieprzonej deski zaraz przy podeście.
Kierownik budowy.
Jak by w Polsce takie robiono i bym na takim pracowała to mielibyście okazje zobaczyć gówniany deszcz bo najprawdopodobniej bym się zesrała ze strachu
karinawaw,
I właśnie dla tego kobiety nie montują rusztowań, tylko stoją przy garach
wybacz nie mogłem się powstrzymać
I właśnie dla tego kobiety nie montują rusztowań, tylko stoją przy garach
wybacz nie mogłem się powstrzymać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów