a ile radości
a ile radości
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a kim ty jestes szmulo zeby mowic komus co powinien...
Źle mówi to zwracam mu uwagę. Jak ktoś coś złego mówi lub robi to trzeba to tolerować? Nie sądzę. To już uwagi nie wolno zwrócić ?
A co do szmuli, to uważaj sobie gówniarzu na słownictwo i w jaki sposób zwracasz się do użytkowników tego portalu. Mam wrażenie że jesteś jakimś idiotą co 16 roku życia nawet nie skończył. Wiesz kim jest szmula? Chyba nie masz bladego pojęcia albo i je masz. Jak chciałeś się popisać i dostać piwa za to że dałeś nieźle popalić jakieś dziewczynie która nie toleruje aborcji i obrażenia chorych ludzi to jesteś żałosny
Źle mówi to zwracam mu uwagę. Jak ktoś coś złego mówi lub robi to trzeba to tolerować? Nie sądzę. To już uwagi nie wolno zwrócić ?
A co do szmuli, to uważaj sobie gówniarzu na słownictwo i w jaki sposób zwracasz się do użytkowników tego portalu. Mam wrażenie że jesteś jakimś idiotą co 16 roku życia nawet nie skończył. Wiesz kim jest szmula? Chyba nie masz bladego pojęcia albo i je masz. Jak chciałeś się popisać i dostać piwa za to że dałeś nieźle popalić jakieś dziewczynie która nie toleruje aborcji i obrażenia chorych ludzi to jesteś żałosny
Oj słoneczko, to chyba nie jest odpowiednie miejsce, ani towarzystwo dla Ciebie. Dla własnego komfortu psychicznego i zachowania tego ogromu empatii usuń tu konto, przenieś się na takie strony, gdzie są użytkownicy podobni Tobie.
Wiesz kim jest szmula? Chyba nie masz bladego pojęcia albo i je masz. /quote]
Ty już lepiej weź przestań pierdolić.
kurwa chujochłonie.... zmien portal...
Jak możesz tak mówić ...
Aborcja to morderstwo i największe okrucieństwo.
A co do dziecka- kochany mały słodki bobasek
A nawet jeśli byłby chory na zespół Downa to nie powinieneś pisać ,,jebany down'' , a powinieneś mu współczuć
Nie jeden dałn jest mądrzejszy od NIEGO....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów