📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to nowy project dalaj lamy zapobiegający przeludnieniu w tybecie
vAndee napisał/a:
jak dzieci mogą sie az tak nienawidzić ? oO za co?
Choćby za to ???
Jeden ma, drugi nie i już jest powód
W chinach sie nie pierdolą... Znajdą ją i kryminał.
Dostała, bo miała większego.
Kurwa nie do wiary, mam nadzieje że nigdy czegoś takiego nie zobaczę na żywo, bo jakbym zobaczył to chyba by mnie zamknęli za pobicie ze skutkiem śmiertelnym...
I domyślam się że gdyby u nas ktoś w takiej sytuacji wyskoczył kurwie z butem na ryja to jeszcze by go od niej ludzie odsuwali... Bo akceptowalna jest tylko ta nieuzasadniona przemoc.
I domyślam się że gdyby u nas ktoś w takiej sytuacji wyskoczył kurwie z butem na ryja to jeszcze by go od niej ludzie odsuwali... Bo akceptowalna jest tylko ta nieuzasadniona przemoc.
00:40 "Mimi, jazda!"
Napisz chociaż, że ofiara ma dziecko z ojcem napastniczki, czy coś bo aż smutno mi tak patrzeć jak ją tak bije.. Nie wiem za co..
jak ogladam taki film to żałuję, że nikt tej kurwie nie zasadził buta na ryj... oj żałuję
ta ktora tak ja biła powinna zostac zgwalcona przez co najmiej 10 jebanych azjatow a potem powinni jej w cipe nawsadzac zyletek takie mam odczucia po zobaczeniu tego jebanego filmiku
nie dziwie sie ze wola pracowac 24 w kontenerach skoro takie przerwy maja
vAndee napisał/a:
jak dzieci mogą sie az tak nienawidzić ? oO za co?
Za to, że np. jedna dała się wyruchać jakiemuś facetowi szybciej niż druga
@topic
Tej cwanej dziwce należałby się solidny wpierdol (chuj, że to "kobieta"). Tylko pewnie zaraz gromadka kolegów, którym pięć minut wcześniej laskę opierdalała, wbiłaby i się srała, że do koleżanki wyskakuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów