To teraz z punktu widzenia kierowcy zawodowego w tym mieście, od zawsze w tym miejscu były zajebiste korki ok. godziny 16, latem był tam zawsze w miare szybki przejazd, teraz gdy zmienili na chwilę przed wyburzeniem organizacje ruchu nawet latem jest tu zapierdol, już nie mówię że jedna z jedynych zielonych fal została w ten sposób spierdolona, może się mylę ale jeśli nie rozplanują tego dobrze to to skrzyżowanie to będzie totalna porażka. Nowy rząd we wro miał zmniejszać korki a jak na razie je zwiększa.
Yababa aaleee starry kto ci każe jeździć autem, są rowery hulajnogi i przede wszystkim komunikacja miejska. Zawsze gdy muszę liczyć na komunikacje miejską to ona wszystko spierdoli, śpieszysz się na ważne spotkanie, chuj sprawie że 3 tramwaje z rzędu nie przyjadą. Nie mówiąc już o menelach jadących komunikacją, potem człowiek się brzydzi usiąść czy dotknąć czegokolwiek, ścisk i hałas jak japierdolę. Cała akcja "parkuj i jedź miejską" też obmyślana zajebiście, jeszcze jak bym dostawał jakiś darmowy bilet czy cokolwiek, a tu w zamian za moją dobrą chęć nic! w końcu jak już parkuję gdzieś na obrzeżach to pewnie żeby dojechać do centrum, to dajcie mi ten jeden przejazd, a tak mam rezygnować z wygodnego auta gdzie nie widzę żadnej głupiej mordy żadnego człowieka ani go nie dotykam i jeszcze płacić za bilet gdzie jak nie jesteś totalnym biedakiem, to za wahe nie wychodzi ci super drożej niż bilety mpk.