📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Fajnie tylko czemu Polak to wieśniak w czapie od odtykania kibli. Na tajwanie z pół dolca dziennie jebia wszystkie te ich chujowe kalkulatory i z nas robią wieśniaków. Z jednej strony po co sie obrażać , ale z drugiej tak kiczowaty naród nie powinien nawet się oddzywać tylko w przerwie po skłądaniu złomu , powinni zrobić coś pożytecznego np zabić się.
ja się zastanawiam po co tak naprawde tym skośnym kitajcom telewizja skoro większość programów to albo anime albo iine gówno
trzeba przyznać że jak tajwańczycy zrobią grafike komputerową to bf3 mięknie
Nie chce się spinać bo za bardzo nie ma poco, ale naród w którym najwięcej jest dziewczyn z chujami przedstawia nas jako wieśniaków ?? Kolega wyżej dobrze napisał że tak chujowy naród powinien siedzieć cicho.
a ten czarny polak to co kurwa? Olisadebe?
akie fantazje mogą mieć jedynie osoby których tata ma penis i mama ma też penis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów