Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak już się kurwa idzie bić to niech nie spierdala jak idiota tylko niech się zacznie nakurwiać.
Mam nadzieje, że ktoś w końcu wpierdoli temu burakowi z litwy.
mnie bardzo intryguje jakby zamiast takiego Ozdoby, postawić Chalidowa ;p
niby masa zbliżona a jakoś nie wyobrażam sobie Mameda uciekającego po oktagonie jak jakiś Najman
A całą walkę, gdyby nie dyskwalifikacja powinien wygrać Ozdoba. Kilka dobrych ciosów, rozcięta twarz przeciwnika. Burneika nic nie pokazał.
Do osób, które twierdzą, że pedał miał taktykę:
Gówno prawda. Taką taktykę można stosować, żeby przeżyć na ulicy, czekając na pomoc kolegów z gejklubu. Na ringu trzeba się napierdalać.
Spoko, można się odsuwać, żeby uniknąć ciosów, ale, kurwa, nie można biegać po ringu jak pojebany!
Pedał walczył tylko, jak Robert do niego podszedł.
Widać, że to Najman uczył ozdobę. Sprzedał mu swoją taktykę i płaczliwe tłumaczenia. A to oczko bolało, bo Robert mu podobno palec tam wsadził (na filmie ozdoba jest upominany przynajmniej cztery razy, żeby nie wpychał palców w twarz Koksa), a to że miał jakieś zajebiste tajemne techniki, których miał użyć, a to że publiczność jest niesprawiedliwa, bo nie podoba jej się, że ogląda taniec z gwiadami, a że to, a że tamto. Zapomniał jeszcze dodać "wszyscy jesteście u Pani!".
Chuj, nie walka.
To jest oktagon a nie ring kurwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów