18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Burzenie meczetów w Angoli
suckley • 2013-11-26, 0:22
Jakie piękne widoki płyną do nas z Angoli - kraj, który niedawno zdelegalizował islam w swoim kraju dziś dzieli się zdjęciami burzenia meczetów. Piękne widoki.

Dodaje źródło, bo w poście nie mogłem.
źródło
Info dla niewtajemniczonych

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-11-26, 21:43 ]
i tyle prawdy w tym temacie
commons.wikimedia.org/wiki/File:24_-_Destroyed_mosque.jpg?uselang=pl

Opis
Photos taken from UNRWA refugee shelters, school and mosque in Rafah, Gaza

12th January 2009 - Photos taken from UNRWA refugee shelters, school and mosque in Rafah, Gaza - Photos taken by ISM Gaza Strip

12th January 2009 - Photos taken by the International

12th January 2009 - Photos from Rafah UNRWA refugee shelters, school and mosque. Photos taken by the International Solidarity Movement
Data 12 stycznia 2009, 15:12:31
Źródło originally posted to Flickr as 24 - Destroyed mosque
Autor ISM Palestine

link od użytkownika: bordovy
Zgłoś
futuredante 2013-11-26, 1:06 2
A to znaczy, że Ci czarni lepiej mają pookładane w głowach niż europejscy politycy.
Kościół katolicki musiał wszytko spierdolić nie mógł tych wypraw krzyżowych doprowadzić do końca, Ale
na szczęście wszytko da się naprawić.
Zgłoś
Yogii26 2013-11-26, 1:07 11
Eldryzif napisał/a:

Nie wydaje wam sie to jakies dziwne? Ni z dupy delegalizuja islam, a juz za pare dni wyjebuja meczety? Smierdzi jakas prowokacja, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Możliwe że było to zapowiadane w mediach w Angoli ale niestety ja jak i zapewne ty tamtejszych informacji nie szukasz na bieżąco. Nie łudź się że takie rzeczy będą mediach masowych w Polsce.
Zgłoś
yaspan 2013-11-26, 1:08 13
Nie mogę powstrzymać łez. Afrykański kraj a taki piękny.
Zgłoś
snksnake 2013-11-26, 1:08
Reakcją świata muzułmańskiego będzie jihad
Zgłoś
busek 2013-11-26, 1:13
Miód dla moich oczu!
Zgłoś
wariatusko 2013-11-26, 1:24 17
Całkowite marnotrawstwo ładnych, porządnych budynków...

Ile masarni można by w nich otworzyć...
Zgłoś
Komediant1 2013-11-26, 1:25 1
Jak dla mnie to gówno prawda, nie znalazłem żadnej informacji z pewnego źródła a zdjęcia wyglądają na fake.
Zgłoś
kiper16 2013-11-26, 1:38 1
Spokojnie, proszę zerknąć tutaj.... arabicae.com/?p=259

Elektronik.
Zgłoś
Yogii26 2013-11-26, 1:42 2
Komediant1 napisał/a:

Jak dla mnie to gówno prawda, nie znalazłem żadnej informacji z pewnego źródła a zdjęcia wyglądają na fake.

Wpisz sobie po angielsku i znajdziesz całą masę wiadomości o tym. Jeżeli szukałeś tego w mediach typu CNN albo co gorsza w polskich mediach to nie dziwne że nic nie znalazłeś.
Zgłoś
_................_ 2013-11-26, 1:56
kiper16 napisał/a:

Spokojnie, proszę zerknąć tutaj.... arabicae.com/?p=259

To jakaś strona dla arabusów, to co mają pisać? Zobacz jakie i o czym tam są artykuły. Próbują ich uspokoić, żeby się nie wysadzali. Przejrzyj info z różnych "zagramanicznych" stron.
Zgłoś
menderyn 2013-11-26, 2:13 1
Chyba tam wyemigruję

dfg
Zgłoś
_................_ 2013-11-26, 2:18
menderyn napisał/a:

dfg

Dokładnie, Dolnośląski Fundusz Gospodarczy! Ochujałem ze szczęścia, pij na mój koszt!
Zgłoś
T................X 2013-11-26, 2:20 4
Zgłoś
saluch 2013-11-26, 2:32
to jest fake , a tu cytat ''To zdjęcie jest dużo starsze. Wystarczy wrzucić je na google grafika (lub przez add-on do firefoxa "Search image on Goole") i ustawić zakres szukania - ja ustawiłem jako górną granicę 1.1.2013 i zwróciło trochę wyników. Oznacza to tyle, że zdjęcie nie pochodzi z ostatnich dni. Szukajcie i sprawdzajcie sami.'' niestety potwierdzam , zbyt pieknie zeby było prawdziwe ...
Zgłoś
ran.dom.setup 2013-11-26, 2:47
jaki miły widok

''Ziemia jest bardzo malą tarczą na olbrzymiej kosmicznej arenie.''
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów