📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No i bardzo, kurwa, dobrze, bo motorkiem się nie jeździ po drogach.
Motopipa widziała busa jadącego na wprost i mogła chcieć zjechać z drogi. Dlaczego akurat na przeciwległy pas a nie np. do rowu? Panika, mało czasu na decyzję itp
To ja niewiem gdzie ty robiles/laś/łoś prawo jazdy, chyba w szkole samobójców, od czego masz pobocze zjebie?
spike2222 napisał/a:
motopizda odruchowo odbila, bo debil jechal jej pasem. Każdy by odbił na drugi pas w takiej sytuacji
Nie kurwa jakby tam auto było. Jeszcze pół swojego pasa miał.
Orbitalasd napisał/a:
Ograniczenie do 60, podwójna ciągła nawet krzyż postawili ku pamięci innej przygody....i huj z tym wszystkim
do 80 jest na znaku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów