Piękny strzał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
#andstill brawo Aśka. A swoją drogą Ronda została ładnie zniszczona przez Holm
http:// mmaversus.com/2015/11/15/ufc-193-fight-videos/ (usunąć spację). Joanna dała popis, za to Rousey się zbłaźniła, ruch w linii prostej, zero gardy i sztywna od pasa w górę.
Schiroh napisał/a:
Jak dla mnie to raczej stopa, a nie but. No, chyba że to ta nowa technologia, coś jak z czapką-niewidką...
Wśród nas prostych ludzi, utrwaliło się powiedzenie "but na mordę", co oznacza uderzenie stopą nie ważne czy w skarpecie, bucie czy bosa. Nie uważasz, że "stopa na buzię" nie jest już taka brutalna, nie oddaje tyle emocji?
Jak sie można jarać walkami dziewuch? Jak facet maluje paznokcie, albo nakłada makijaż to też Wam sie to podoba?
To jest pomyłka genetyczna, do walki są stworzeni faceci. Jak widze kobite na walce (takiej wyćwiczonej nie że solówa po lekcjach) to wydaje mi sie, że pod spodenkami ta dziewucha ma majty z kutachem.
Koles który pisze, że mu sie to podoba i chce ogladac to czesto jest, jakby wystawiał dupe do ruchania dla tej z majtami z kutachem...
Kurwa, fuj, tfu !!!
To jest pomyłka genetyczna, do walki są stworzeni faceci. Jak widze kobite na walce (takiej wyćwiczonej nie że solówa po lekcjach) to wydaje mi sie, że pod spodenkami ta dziewucha ma majty z kutachem.
Koles który pisze, że mu sie to podoba i chce ogladac to czesto jest, jakby wystawiał dupe do ruchania dla tej z majtami z kutachem...
Kurwa, fuj, tfu !!!
adamZjeb napisał/a:
Zjebana troglodytka i paskudna z ryja do tego.
Nick adekwatny do komentarza
Przeżyła tego kopniaka?
A ma ktoś link jak Ronda Rousey dostaje srogi wpierdol na tej samej gali UFC?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów