a na samym końcu 35i oraz bezmózgi co stawiali mu piwo
Janie z dupy, idź być lewarem gdzie indziej.
Ciężko żeby sklecił skoro ma klawiaturę z cyrylicą.
Lepszym alfabetem niż cyrluca i polski.
Jestem dziadkiem-brawo. Tylko dzieci szkoda
Lepszym alfabetem niż cyrluca i polski.
Jestem dziadkiem-brawo. Tylko dzieci szkoda
To nie myśl o nim jak o człowieku. Kacap to jest kacap, inna forma bytu, jak murzyn.
Równie dobrze jakiś Niemiec za czasów "wujka Adiego" mógłby powiedzieć:
"To nie myśl o nim jak o człowieku. Polak to jest Polak, inna forma bytu, jak świnia."
Takich przykładów można mnożyć.....
Nikt nie wybiera, gdzie się urodzi, ani kto go wyda na świat. No może po kilku latach życia ma jakiś mały wybór, kto go wychowuje.
Chyba nie warto wrzucać wszystkich do jednego wora, w każdym rejonie świata wśród ludzi, koło których przechodzi się obojętnie, znajdą się tacy, którym warto "napluć w twarz", ale również tacy, którym można "podać rękę".
Zupełnie inną rzeczą jest, w jakich proporcjach tych grup składa się społeczeństwo danych krajów i to kogo wpuszczają ludzie rządzący na przykład w Polsce, Unii etc.
To cię chłoptasiu zasmucę, jestem od jakiegoś czasu dziadkiem. ...
Oceniając książkę, po okładce wyglądasz na człowieka, o dość ugruntowanych poglądach co szanuję.
PS.
Jeżeli masz wylać na mnie wiadro pomyj, to mam to w pompie. Nie mam, aż tyle czasu na nie kończące się internetowe dyskusje o poglądach.
Równie dobrze jakiś Niemiec za czasów "wujka Adiego" mógłby powiedzieć:
"To nie myśl o nim jak o człowieku. Polak to jest Polak, inna forma bytu, jak świnia."
Takich przykładów można mnożyć.....
Nikt nie wybiera, gdzie się urodzi, ani kto go wyda na świat. No może po kilku latach życia ma jakiś mały wybór, kto go wychowuje.
Chyba nie warto wrzucać wszystkich do jednego wora, w każdym rejonie świata wśród ludzi, koło których przechodzi się obojętnie, znajdą się tacy, którym warto "napluć w twarz", ale również tacy, którym można "podać rękę".
Zupełnie inną rzeczą jest, w jakich proporcjach tych grup składa się społeczeństwo danych krajów i to kogo wpuszczają ludzie rządzący na przykład w Polsce, Unii etc.
Oceniając książkę, po okładce wyglądasz na człowieka, o dość ugruntowanych poglądach co szanuję.
PS.
Jeżeli masz wylać na mnie wiadro pomyj, to mam to w pompie. Nie mam, aż tyle czasu na nie kończące się internetowe dyskusje o poglądach.
No to Cię zasmucę, bo całkowicie się z Tobą zgadzam. Mnie ukształtowały czasy komuny, stąd moja nienawiść do wszystkiego zza wschodniej granicy, którą dalej traktuje jak granicę z ZSRR . Tam w większości dalej mieszkają ludzie, którym komuna poryła łby.
No to Cię zasmucę, bo całkowicie się z Tobą zgadzam. Mnie ukształtowały czasy komuny, stąd moja nienawiść do wszystkiego zza wschodniej granicy, którą dalej traktuje jak granicę z ZSRR . Tam w większości dalej mieszkają ludzie, którym komuna poryła łby.
Och ach kółko wzajemnej adoracji się zebrało. Wy nienawidzicie wszystkich i wszystkiego. Nawet siebie samych. Urocze to, chiciaż smutne
@35i
Łap piwo za zdemaskowanie się jako debil
Powinieneś sam sie zasmucić, bo wlaśnie napisaleś jak czasy komuny poryły Twój łeb. Teraz jesteś tego świadomy.
UrShadow pięknie opisał jak powinieneś spojrzeć na drugiego czlowieka, Jak chcesz oceniać, osądzać spróbuj każdego z osobna, System narzuca nam strach przed bliźnim.
Także uścisk dłoni i powodzenia w poznawaniu prawdziwego Siebie
Powinieneś sam sie zasmucić, bo wlaśnie napisaleś jak czasy komuny poryły Twój łeb. Teraz jesteś tego świadomy.
UrShadow pięknie opisał jak powinieneś spojrzeć na drugiego czlowieka, Jak chcesz oceniać, osądzać spróbuj każdego z osobna, System narzuca nam strach przed bliźnim.
Także uścisk dłoni i powodzenia w poznawaniu prawdziwego Siebie
Porozmawiamy jak złapiesz mój bagaż doświadczeń, które zawsze kształtują psychikę.
Po prostu, po latach, zapobiegawczo podchodzę do tematu, tak jest wygodniej dla własnego komfortu.
Dlatego byłbym wdzięczny, gdybyś te swoje "dobre rady" zachował dla siebie i przy okazji nie szufladkował ludzi. Nara.
Porozmawiamy jak złapiesz mój bagaż doświadczeń, które zawsze kształtują psychikę.
Po prostu, po latach, zapobiegawczo podchodzę do tematu, tak jest wygodniej dla własnego komfortu.
Dlatego byłbym wdzięczny, gdybyś te swoje "dobre rady" zachował dla siebie i przy okazji nie szufladkował ludzi. Nara.
To nie bagaż doświadczeń tylko zjebanie umysłowe.
To niebezpieczne rzeczy są, pan piesek coś o tym wie
To nie myśl o nim jak o człowieku. Kacap to jest kacap, inna forma bytu, jak czarnuch.
ladnie masz glowe sprana, zalosny komentarz. Radze mniej TVN a wiecej samodzielnego myslenia.
zmiękłem z wiekiem ale dzieciaka zawsze mi szkoda, nawet ruskiego
To nie myśl o nim jak o człowieku. Kacap to jest kacap, inna forma bytu, jak czarnuch.
Dziękuję przyjacielu, już mi lepiej.
Błąd. Dziecko jest tym na kogo go wychowasz. Przypominam, że ruscy gwałcili polki na potęgę więc sam możesz być potomkiem któregoś. To że prababki wstydziły się przyznać nie znaczy że nie ma w śród nas wielu 'innych form bytu', a polakami są bo tak ich wychowano.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów