Pieskowa zabawka.
Pieskowa zabawka.
szkoda, ze nie kot i szkoda, ze nie granat odpryskowy
Ty kurwa jestes odpryskowy,
Odlamkowy albo rozpryskowy
Chuj z psem i chuj z kotem ale takia profanacja to mnie w oczy szczypie
Na pewno chodziło mu o granat aesgei, też mogłeś sobie darować ten rozpryskowy
szkoda, ze nie kot i szkoda, ze nie granat odpryskowy
Nie wiem, ale ludzi, którzy nie wiedzą jaką ważną funkcję pełnią koty i jednocześnie cieszą się z ich śmierci uważam za spierdoliny. Trochę lektury nt tych wspaniałych stworzeń by się wam przydało, bo gdyby nie one, to byście zdychali na choroby roznoszone przez gryzonie, m.in. dżuma wybiła w chuj ludzi.
Nie wiem, ale ludzi, którzy nie wiedzą jaką ważną funkcję pełnią koty i jednocześnie cieszą się z ich śmierci uważam za spierdoliny. Trochę lektury nt tych wspaniałych stworzeń by się wam przydało, bo gdyby nie one, to byście zdychali na choroby roznoszone przez gryzonie, m.in. dżuma wybiła w chuj ludzi.
ta... ktory dokarmiany ze wszystkich stron siersciuch bedzie polowac....
Myślę, że większość patrząc po moich dwóch. Micha zawsze pełna, ale zabijają wszystko co się rusza i jest mniejsze od nich... po prostu po zabiciu nie jedzą.
nie zesraj sie
Mój poluje i dużo znam takich kotów, ale wolałbym, żeby nie polowali skoro mają żarcie.
zabijają wszystko co się rusza i jest mniejsze od nich... po prostu po zabiciu nie jedzą.
Koty tylko niewielką część ofiar swoich polowań jedzą. Często tak robią, bo po prostu trenują polowanie.
Kot to nie lewak który jak dostanie miche to nic nie robi. Koty polowanie mają w genach i nawet jak jest nażarty to nieporzepuści żadnemu żyjątku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów