📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
facebruk hahahah
Ale upierdoliła chodnik swoim cielskiem, powinna upaść na ulicę, bo tam powinien leżeć asfalt!
nigga dameee!
oczami30latki napisał/a:
odpowiedź sama się ciśnie na usta
ale nauczona przez "życie" i doświadczona brakiem humoru przez Moderatora Feza - odpuszczę
Fezu nie jest moderatorem A humor i regulamin to inna sprawa
za wysokie progi na twoje czarne nogi.
Fez napisał/a:
Fezu nie jest moderatorem A humor i regulamin to inna sprawa
kim byś nie był albo był nie zmienia to faktu, że "dzięki" Tobie muszę być miła - a w chuj mnie to uwiera
i już nie spamuję
dobrze ze chodnik zamortyzował upadek
to jest głupie u kobiet, że zwykle mają długie włosy i nie widać jak rozpierdalają sobie ryje.
Jeśli dobrze słyszałem, to na końcu odpaliła się jej pasywka dająca +10 do ataku, -5 do obrony. Ale niestety nie jestem pewien w 100%, jakiś spec potwierdzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów