Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no dobra, ale jak on w ogóle zjechał skoro nie był w poślizgu i miał całkowitą kontrolę nad samochodem?
Nauczyłem się tego jak próbowałem w zimie driftować Skodą stopiątką. Do driftu potrzebujesz szpery. Przy zwykłym dyfrze tylko jedno koło traci przyczepność i taki "drift" jest nieprzewidywalny - tak jak na filmie
Po chuj to tu trafiło!. Ani tragiczne ani śmieszne. Mam wyrazić współczucie czy litość. Jakbym chciał zobaczyć głupków z pod znaku BMW to bym wpisał w YouTube i tam pełno tego jest.
Łepek chuja zza kierownicy wystaje. Na harda!
@ a wjechał do swojego rowu lub na swoje pole?
Idąc tą logiką, jechał po nie swojej drodze Pola nie ruszył z tego co widzę, auto wyciągnął i teraz ma co opowiadać, bez świadomości o bólu dupy na sadistic.pl z tego powodu
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Po chuj to tu trafiło!. Ani tragiczne ani śmieszne. Mam wyrazić współczucie czy litość. Jakbym chciał zobaczyć głupków z pod znaku BMW to bym wpisał w YouTube i tam pełno tego jest.
Za darmo i bez reklam na ulicy
no dobra, ale jak on w ogóle zjechał skoro nie był w poślizgu i miał całkowitą kontrolę nad samochodem?
Kierowca był królem prostej, jeszcze nie doszedł do etapu skręcania kołami.
Po chuj to tu trafiło!. Ani tragiczne ani śmieszne. Mam wyrazić współczucie czy litość. Jakbym chciał zobaczyć głupków z pod znaku BMW to bym wpisał w YouTube i tam pełno tego jest.
Trzymaj, przyda Ci się do Twoich następnych komentarzy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów