Będąc w kinie zobaczyłem ten oto zwiastun polskiej komedii, po prostu rozłożył mnie na łopatki... Czyżby powrót polskich dobrych komedii?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgadzam się z przedmówcami, jebie chujnią.
jak to jebie chujnią to idźcie sobie oglądać "komedie" z Karolakiem i Szycem
Tak się składa, że oglądałem już ten film prawie rok temu - naprawdę świetny polecam!
Widziałem ten film w 2012 roku na festiwalu w Gdyni - świetna komedia, dawno się tak nie uśmiałem i nie ma żadnych "komediowych" aktorów, którzy są już wszędzie...
hahaha byłem na tej sztuce i z czystym sumieniem można powiedzieć ze zajebista, przynajmniej w wykonaniu moich lokalnych aktorów i w chuj mi się podobało. Nie wiem jak film nie widziałem ale polecam mimo wszystko szczególnie miażdzy dziadek głównego bohatera. Do tych co sie burzą @Spalecidom tytuł ma raczej charakter symboliczny.
Jak gównianych nowych polskich produkcji nie znoszę, tak ten film zapowiada się ciekawie.
I gra w nim Trela.
Trela w gównach nie gra,
bo Trela to kawał skurwiela.
Skoro gra tam Trela,
to wyciągnę kasę z portfela.
Nie odmówię sobie seansu kinowego
przez wzgląd na pana Jerzego.
I gra w nim Trela.
Trela w gównach nie gra,
bo Trela to kawał skurwiela.
Skoro gra tam Trela,
to wyciągnę kasę z portfela.
Nie odmówię sobie seansu kinowego
przez wzgląd na pana Jerzego.
zwiastun pokazuje potencjal,a dobre polskie komedie to mis ,nienawidze poniedzialkow,brunet wieczorwa pora,a nie jakies sranie kojota
co do tych ktorzy zastanawiaja sie nad najlepsza polska komedia mam propozycje - CK dezerterzy. jest specyficzna ale jak to kazda komedia specyfike sytuacji ma...
kunszt tego monologu troche przerywanego jest rewelacyjny!
prosze obejrzec caly film i stwierdzic :
TO JEST KOMEDIA !
a nie jesli ktos powie 3x kurwa w zdaniu...
kunszt tego monologu troche przerywanego jest rewelacyjny!
prosze obejrzec caly film i stwierdzic :
TO JEST KOMEDIA !
a nie jesli ktos powie 3x kurwa w zdaniu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów