Większość filmów z kompilacji już była, ale jest kilka "zabójczych" momentów których osobiście nie widziałem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piwo za muze bo 5 scen ogladac po 10x to ch....nia
Fajny podkład muzyczny, niezły wokal. Czyżby jakiś Cannibal Corpse ?
@ autor
Zajebiście, że ich osobiście nie widziałeś. Pewnie w przedszkolu nie ma jeszcze netu.
@ parę up
Chuj mnie/nas obchodzi co Tobie przeszkadza, że coś kogoś nie obchodzi.
Zajebiście, że ich osobiście nie widziałeś. Pewnie w przedszkolu nie ma jeszcze netu.
@ parę up
Co to za kurwa pork-metal ?
A zatem muzyka to soundtrack ze świniobicia na wsi... Podeśle ktoś nuty na wokal??
Fajnie widać jak brudasy cierpią. Jeżeli ktoś mi powie, że jestem dziwny tak uważając, to wyśmaiłbym. Nie widzę sensu współczuć tym śmieciom jeżeli sami męczą zwierzęta.
Nie ma różnicy czy byk zabija ścierwo, czy ścierwo zabija byka. Tyle ode mnie.
Nie ma różnicy czy byk zabija ścierwo, czy ścierwo zabija byka. Tyle ode mnie.
Psilocke napisał/a:
@ autor
@ parę up
Widać kurwa, że z warszafki jesteś burasie.
oj jak miło się to ogląda
@ shavoth
No i co to już? A jakbym był z Piździwólki Górnej to moja wypowiedź znaczyła by co innego? Czy może napisałbyś "widać, że z Piściwulki jesteś burasie"?
A dla twojej prywatnej wiadomości. Nie nie jestem z Warszawy tylko tu mieszkam.
No i co to już? A jakbym był z Piździwólki Górnej to moja wypowiedź znaczyła by co innego? Czy może napisałbyś "widać, że z Piściwulki jesteś burasie"?
A dla twojej prywatnej wiadomości. Nie nie jestem z Warszawy tylko tu mieszkam.
najbardziej bawi mnie Fernando wskakujacy w łaknącą krwi publikę dostali efekt 10D mam nadzieję, że do tej pory się moczą patrząc na udziec wołowy w sklepie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów