📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale to bydle musiało cierpieć.
Nie dam piwa,szkoda zwierzaka.
Podczas czyszczenia sandacza ukłułem się w palec. Po pewnym czasie zrobił mi się zastrzał. Napierdalało jak ...? no bardzo napierdalało. Zrobiłem to samo co ten weteryńasz. Ulga natychmiastowa jak ciśnienie w palcu spadło.
Z ulgi Poleciało nawet parę kropel,nie tylko z pod powieki. Jeśli wiecie o czym mówię.
Nie dam piwa,szkoda zwierzaka.
Podczas czyszczenia sandacza ukłułem się w palec. Po pewnym czasie zrobił mi się zastrzał. Napierdalało jak ...? no bardzo napierdalało. Zrobiłem to samo co ten weteryńasz. Ulga natychmiastowa jak ciśnienie w palcu spadło.
Z ulgi Poleciało nawet parę kropel,nie tylko z pod powieki. Jeśli wiecie o czym mówię.
tak to już jest jak byczki robią sobie zastrzyki na mase
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów