Młody mężczyzna chciał zatańczyć z byczkiem, ale byczek odrzucił jego gejowskie zaloty i złamał mu kark. Mężczyzna zmarł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skoro chcą takiej zabawy, to do końca, a nie płoszyć byka. Ludzie sami wprowadzają w stan zgłupienia i agresji byka, a później zdziwieni i trzeba byka zabić bo agresywny. Ja bym organizatorów takich przedstawień wsadził do klatki z wcześniej rozwścieczonymi bykami. Chuj mu, a raczej róg mu w ciało. 30 byków i 10 ludzi. to są zawody!!! Z utęsknieniem czekam na takie zawody jak w/w lub puszczenie ludzi w dziką dżunglę, bądź inne miejsce i niech przetrwają. Bez broni i dostępu do jedzenia i picia. Będę namiętnie oglądał na żywo.
Zawsze liczę na to, że te wszystkie pajace zginą w mękach, przebite wątroby, klatki piersiowe z perforacją płuc. Mam nadzieję, że byli jedynymi żywicielami rodziny i wdowy po nich będą się kurwić za grosze, a dzieci popadną w nałogi i wylądują pod mostem.
Dlaczego? Rozumiem, że ze zwierząt pozyskujemy mięso, futro, jasne, nie jestem kurwa płatkiem śniegu. Cywilizacja polega na tym, że uśmiercamy je szybko i oby jak najmniej boleśnie. Te cwele szprycują takiego byka, gdzie jemu ze strachu ledwo pikawa działa, a potem godzinami go męczą, dźgają jakimiś włóczniami, gdzie on wykrwawia się godzinami, na koniec przebijają mu nawet jądra, a ten dogorywa na piachu w agonii. "Tradycja i kultura". Niech wypierdalają z tym.
Dlaczego? Rozumiem, że ze zwierząt pozyskujemy mięso, futro, jasne, nie jestem kurwa płatkiem śniegu. Cywilizacja polega na tym, że uśmiercamy je szybko i oby jak najmniej boleśnie. Te cwele szprycują takiego byka, gdzie jemu ze strachu ledwo pikawa działa, a potem godzinami go męczą, dźgają jakimiś włóczniami, gdzie on wykrwawia się godzinami, na koniec przebijają mu nawet jądra, a ten dogorywa na piachu w agonii. "Tradycja i kultura". Niech wypierdalają z tym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów