📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Suty_dziobaka napisał/a:
Mam nadzieję, że umarł.
Mnie też wkurwia bezsensowne katowanie zwierząt (sensowne też) ale pisząc takie komentarze jesteś taki sam jak ten torreador.
nawet jeśli torreador umarł to i tak bilans zgonów jest na plus dla ludzi ;p
Rock_Star napisał/a:
Mnie też wkurwia bezsensowne katowanie zwierząt (sensowne też) ale pisząc takie komentarze jesteś taki sam jak ten torreador.
EEE, no chyba jednak nie.
Kochajmy ludzi, mordujmy byki.
Chyba Ci się coś pojebało - też mam nadzieję że zdechł, a dlaczego by nie? Bo jest człowiekiem? A co to ma za znaczenie? A byk jest bykiem, to jego zaszlachtują i zeżrą. Jak ktoś jest na tyle "rozważny by próbować się z bykiem to MUSI się liczyć ze śmiercią lub trwałym kalectwem.
Niech ścierwo zdycha.
Brakuje tylko allaku akbaru
Taki support na bocie to skarb.
Pierdolicie farmazony. Korrida jest częścią kultury hiszpańskiej. Byk jest zawsze traktowany z szacunkiem, a matador ma zabić go honorowo i tak by byk się nie męczył. Cały ten pomysł z zakazaniem korridy to jakis idiotyzm. To jest walka: człowiek wchodząc na arenę podejmuje świadomą decyzję i tyle, dlatego torreador sam jest sobie winien. Ostatnimi czasy można zaobserwować lewacką troskę o zwięrzęta z jednoczesnym promowaniem aborcji. Obrońcy zwierząt się znaleźli, a schabowego to jecie aż wam się uszy trzęsą.
Somar, niestety nie wmówisz debilom czym jest kultura innych narodów i że trzeba to uszanować. Wiadomo, że dla wszechogarniającej lewicy nie powinno być żadnych tradycji, kultur, wyznań tylko jeden rząd federalny, który by nakazywał co wolno, czego nie tj. można pracować w obozach pracy, nawet trzeba, a nie wolno mieć niczego własnego. Ehh..
Suty_dziobaka napisał/a:
Mam nadzieję, że umarł.
mam nadzieje ze przezyl, troche sie podlawil krwia w drodze do szpitala, pochrzeszczaly mu kosci, pocierpial i dopiero umarl
Suty_dziobaka napisał/a:
Mam nadzieję, że umarł.
stracił buta, więc odpowiedź sama się nasuwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów