18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Bydło się śpieszy
k................t • 2012-10-11, 16:44
Kupił sobie Audi i myśli, że mu wszystko wolno, z drugiej zaś strony kierowca Lady ma chyba komleksy
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
l................e 2012-10-11, 20:02 1
kucma19, A postawie Ci piwo nawet bo z Lublina jesteś !
Zgłoś
cinekpsw 2012-10-11, 20:26
łada takie same odejscie jak audica ;d
Zgłoś
goldenguti 2012-10-11, 20:56
Tego z Audi mogło coś jebnąć jak wyszedł (np. TIR) Materiał na harda + jednego debila mniej na drodze
Zgłoś
PustySocho 2012-10-11, 20:56
FAKE,
brakuje strzelaniny
Zgłoś
grzechu86tonie 2012-10-11, 21:09
tak to jest jak brak mózgu nadrabia sie pojemnoscia silnika
Zgłoś
Dimonsta 2012-10-11, 21:19
dwa buraki na drodze, jeden leczy kompleksy, a drugiemu się wydaje, że już wyleczył...
Zgłoś
d................k 2012-10-11, 21:32
Szkoda, że ten w audi się jeszcze na koniec nie rozpierdolił.
Zgłoś
Corey_09 2012-10-11, 21:41
Jakby to było BMW to dopiero w komentarzach by się działo Ale nie jest i widzę ze nikt się do marki nie przypierdala, dziwne.
Zgłoś
weless 2012-10-11, 21:43
też kiedyś się tak zachowywałem jak ten burek w ładzie. Ale na moje szczęście już z tego wyrosłem.
Zgłoś
mietek997 2012-10-11, 22:27
Jais typowy napalony ruski siedzi w lazdie. moim zdaniem kles w adui jechal normalnie wlaczyl spokojnie kierunkowskaz chcial delikatnie sie wsunac a ten burak specjalnie mu droge zajezdza gdzie tu logika gdzie tu sens a co z tego z akurat ma takie auto dobrze nakradł to i ma. wsyzstko.
Zgłoś
torro 2012-10-11, 22:59
rockface123 napisał/a:

granice z ich krajem powinni oddzielić murem od reszty europy bo coraz więcej rusków jest na polskich drogach...

Ksenofobów i idiotów też się powinno murem odgradzać od reszty społeczeństwa...
Zgłoś
maciuch2 2012-10-11, 23:30
i po chuj takie audi jak w miescie lady nie przeskoczy. btw piekny okaz 2107 w kombi marzę o takiej
Zgłoś
kielek 2012-10-12, 1:56
kucma19 napisał/a:

Miedź. Takie amelinum

tego nie pomalujesz !!
Zgłoś
smyndryl 2012-10-12, 10:38
To je Łada, tego nie wyprzedzisz.
Zgłoś
C................n 2012-10-12, 12:02
Kurwa koleś z audi walczy o te miejsce jakby każdy kto je zajmie miał dostać 1,000,000 $.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem