Kupił sobie Audi i myśli, że mu wszystko wolno, z drugiej zaś strony kierowca Lady ma chyba komleksy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kucma19, A postawie Ci piwo nawet bo z Lublina jesteś !
Tego z Audi mogło coś jebnąć jak wyszedł (np. TIR) Materiał na harda + jednego debila mniej na drodze
FAKE,
brakuje strzelaniny
brakuje strzelaniny
tak to jest jak brak mózgu nadrabia sie pojemnoscia silnika
dwa buraki na drodze, jeden leczy kompleksy, a drugiemu się wydaje, że już wyleczył...
Szkoda, że ten w audi się jeszcze na koniec nie rozpierdolił.
Jakby to było BMW to dopiero w komentarzach by się działo Ale nie jest i widzę ze nikt się do marki nie przypierdala, dziwne.
też kiedyś się tak zachowywałem jak ten burek w ładzie. Ale na moje szczęście już z tego wyrosłem.
Jais typowy napalony ruski siedzi w lazdie. moim zdaniem kles w adui jechal normalnie wlaczyl spokojnie kierunkowskaz chcial delikatnie sie wsunac a ten burak specjalnie mu droge zajezdza gdzie tu logika gdzie tu sens a co z tego z akurat ma takie auto dobrze nakradł to i ma. wsyzstko.
rockface123 napisał/a:
granice z ich krajem powinni oddzielić murem od reszty europy bo coraz więcej rusków jest na polskich drogach...
Ksenofobów i idiotów też się powinno murem odgradzać od reszty społeczeństwa...
i po chuj takie audi jak w miescie lady nie przeskoczy. btw piekny okaz 2107 w kombi marzę o takiej
Kurwa koleś z audi walczy o te miejsce jakby każdy kto je zajmie miał dostać 1,000,000 $.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów