📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Dobrze tak sraluchowi. On też nie ostrzega zanim kogoś lub coś obsra.
Co to za nagonka ostatnio na gołębie? Jestem temu całkowicie, zupełnie za!
haha nie lubię gołębi
Gołębie to pierdolone latające szczury, za wyeliminowanie jednego z nich piwko!
Widziałem takie coś na żywo. Tylko kopniak nieco słabszy, za to gołąb zatoczył jeszcze koło i przywalił w pleksę na przystanku autobusowym.
Wytłukiwanie gołębi mógłbym oglądać bez końca ale znacznie śmieszniejsi są ci jebani miłośnicy zwierzątek, oby was tak kochany piesek zagryzł
i dobrze niech giną żadnego z nich pożytku
no niezły farciarz zazwyczaj uciekają
Po dłuższym przebywaniu w kilku miastach z największym natężeniem występowania tych latających szczurów mimo ,że nienawidzę znęcania się nad zwierzętami to video nie wywołało u mnie żadnych uczuć(to za moją ulubioną koszulę latające skurwysyny).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów