18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Jacek86s 2022-06-17, 6:59 2
xXx5226 napisał/a:

Piękna dla ciebie ponieważ jesteś pedałem tak samo jak te dwa psy.

Będę dzisiaj u twojej starej, to pogadamy gówniarzu.
Zgłoś
Mrocznyzniwiarz 2022-06-17, 10:45 1
Do tanga trzeba dwojga, a pałą, jak zawsze, dostał tylko facet. Kobiety są bezkarne.
Zgłoś
zakmen 2022-06-20, 20:52
Maniecky napisał/a:

A tego co ruchal oblesna loche przy ruchliwej drodze to nie ponioslo go z pala....
Mamy dwoch zwyroli co pewnie sraja tam gdzie jedza... normy spoleczne po cos chyba sa, debile?

A kto powiedział że nie? Czy to daje prawo komukolwiek do tego żeby bić go z zaskoczenia? Do karania są sądy a nie policja.
Zgłoś
Maras0803 2022-06-28, 21:27 1
xXx5226 napisał/a:

Właśnie tacy jak ty powinni być trzymani w zoo. Dla tych "normalnych" za którego się masz spoko jest marsz pedałów czy dwaj faceci trzymający się za rękę na ulicy czy napierdalanie pałą bez żadnych podstaw ludzi pałą przez psiarnie. Ale najebana para której zachciało się amorów to szczyt patologi, tyle tylko że szczytem patologi są właśnie tobie podobne odpady uzwajaczce się za ludzi.

Jebie cię w dekiel? Gdzie napisałem, że marsz pedałów jest spoko? Akurat dla twojej wiadomości jestem w chuj nietolerancyjny, ale taki dzban, który wymyśla takie historyjki z pizdy jak ty i popierający zwierzęta ruchające się na ulicy jest dla mnie na równi z pedałami i smoluchami. Napierdalanie bez przyczyny? Ty kurwa jesteś naprawdę aż tak głupi czy nigdy nie dymałeś i ci brudasy zaimponowały? Co innego bzyknąć się w ustronnym miejscu jak najdzie ochota a co innego jebanie się na ulicy przy kurwa śmietniku. Wyjdź stulejarzu z piwnicy do ludzi to może się trochę ogarniesz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów