Szkoda psinki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blackburn napisał/a:
Ale bym taka kurwe ciągał na lince za samochodem....
malo jeszcze siersciuchowi, jeszcze bys go ciagnal.? ladnie uciekal ale byl za wolny
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Ale gdyby to było dziecko to byś zwalił konia i potem rzucał kurwami na nieodpowiedzialnych rodziców. Idź być zoofilem gdzie indziej.
Jesteś zjebany w pizdu, trzeba was zamykać lub zabijać
Szangti napisał/a:
malo jeszcze siersciuchowi, jeszcze bys go ciagnal.? ladnie uciekal ale byl za wolny
Ciebie też bym zabił jakby można było. Ruski zrobi to za mnie.
ProVVe napisał/a:
takie typowe dno Polskiego bagna
Tak, to typowe bagno prostaków, którzy nie potrafią prawidłowo napisać „polskiego”.
>>
Każdy jebany burek chodzący luzem powinien tak skończyć. Jak myślisz inaczej, to życzę Ci, żeby pies pogryzł Ci dziecko, wtedy, głupi chuju lub głupia pizdo, , zrozumiesz.
Smileyx napisał/a:
Jesteś zjebany w pizdu, trzeba was zamykać lub zabijać
Ciebie też bym zabił jakby można było. Ruski zrobi to za mnie.
Co najwyzej to konia mozesz sobie zwalic a nie kogos zabic czy straszyc.
Szangti napisał/a:
Co najwyzej to konia mozesz sobie zwalic a nie kogos zabic czy straszyc.
Jak mu matka pozwoli.
Pies dziecko zaatakował,i ktoś się na psa wkurwił
Pies nie powinien biegać luzem, ale chuj ewidentnie chciał go przejechać. Jebać takich skurwysynów. Zwykle to przyjebane patusy z jakiejś wsi
001 napisał/a:
widzisz matka miala cie polknac, a wyszlo znacznie gorzej
Piękne, a ty se pierdol zwierzolubie co chcesz
Pies mądrzejszy od wielu bohaterów głównych z filmów zamieszczonych tutaj.
To sadol - ja wiem, ale pieski to wy szanujcie!
Znów ta psotna cipka która w życiu cipki na żywo nie widziała wymyślą swoje pojebane przepisy i próbuje być zabawna? A dla wszytskich piszących o tym że biegający samopas pies na ro zasłużył to odbijam piłeczkę i napisze że na podobna karę zalsuguje kazdy gowniak/kaszojad spuszczony chociaż na 5 sekund z oka madki, dokładnie tak jak ten 2 latek sprzed paru dni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów