Szkoda psinki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
blackburn napisał/a:
Ale bym taka kurwe ciągał na lince za samochodem....
malo jeszcze siersciuchowi, jeszcze bys go ciagnal.? ladnie uciekal ale byl za wolny
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Ale gdyby to było dziecko to byś zwalił konia i potem rzucał kurwami na nieodpowiedzialnych rodziców. Idź być zoofilem gdzie indziej.
Jesteś zjebany w pizdu, trzeba was zamykać lub zabijać
Szangti napisał/a:
malo jeszcze siersciuchowi, jeszcze bys go ciagnal.? ladnie uciekal ale byl za wolny
Ciebie też bym zabił jakby można było. Ruski zrobi to za mnie.
ProVVe napisał/a:
takie typowe dno Polskiego bagna
Tak, to typowe bagno prostaków, którzy nie potrafią prawidłowo napisać „polskiego”.
>>
Każdy jebany burek chodzący luzem powinien tak skończyć. Jak myślisz inaczej, to życzę Ci, żeby pies pogryzł Ci dziecko, wtedy, głupi chuju lub głupia pizdo, , zrozumiesz.
Smileyx napisał/a:
Jesteś zjebany w pizdu, trzeba was zamykać lub zabijać
Ciebie też bym zabił jakby można było. Ruski zrobi to za mnie.
Co najwyzej to konia mozesz sobie zwalic a nie kogos zabic czy straszyc.
Szangti napisał/a:
Co najwyzej to konia mozesz sobie zwalic a nie kogos zabic czy straszyc.
Jak mu matka pozwoli.
Pies dziecko zaatakował,i ktoś się na psa wkurwił
widzisz matka miala cie polknac, a wyszlo znacznie gorzej
Piękne, a ty se pierdol zwierzolubie co chcesz
Pies mądrzejszy od wielu bohaterów głównych z filmów zamieszczonych tutaj.
Znów ta psotna cipka która w życiu cipki na żywo nie widziała wymyślą swoje pojebane przepisy i próbuje być zabawna? A dla wszytskich piszących o tym że biegający samopas pies na ro zasłużył to odbijam piłeczkę i napisze że na podobna karę zalsuguje kazdy gowniak/kaszojad spuszczony chociaż na 5 sekund z oka madki, dokładnie tak jak ten 2 latek sprzed paru dni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów