📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Sorry, nie daję wiary temu widowisku.
TVN to dno, a Rozmowy w Toku już od dawna nie mają krzty prawdy.
Mój brat kiedyś poszedł na casting do W-11 i zgadnijcie... nie dali mu tam angażu, ale zaproponowali udział w rozmowach w toku. Powiedzieli, żeby zagrał dealera narkotyków, który wpadł w nałóg i miał problemy z hm... jakimiś gangsterami, bo nie rozprowadzał już prochów, tylko sam się szprycował. Powiedzieli mu, że w szczególnych przypadkach mogą załatwić make-up i odpowiednią perukę, żeby uczestnik nie był rozpoznany, ale stwierdzili, że jego przypadek nie byłby taki straszny, żeby istniała potrzeba kamuflowania.
Wyobrażacie to sobie? Piszą sobie scenariusze i kamuflują ludzi. Oczywiście, brat na to nie poszedł, bo nie jest debilem.
Ten koleś, jak dla mnie, to kolejny aktor, te włosy wyglądają na nienaturalne, a okularki skutecznie utrudniają rozpoznanie rysów twarzy.
Pewnie w naszym kraju istnieją takie pojeby, ale nie potrafię uwierzyć w to, że akurat ten koleś nim jest. Dla mnie to aktor.
TVN to dno, a Rozmowy w Toku już od dawna nie mają krzty prawdy.
Mój brat kiedyś poszedł na casting do W-11 i zgadnijcie... nie dali mu tam angażu, ale zaproponowali udział w rozmowach w toku. Powiedzieli, żeby zagrał dealera narkotyków, który wpadł w nałóg i miał problemy z hm... jakimiś gangsterami, bo nie rozprowadzał już prochów, tylko sam się szprycował. Powiedzieli mu, że w szczególnych przypadkach mogą załatwić make-up i odpowiednią perukę, żeby uczestnik nie był rozpoznany, ale stwierdzili, że jego przypadek nie byłby taki straszny, żeby istniała potrzeba kamuflowania.
Wyobrażacie to sobie? Piszą sobie scenariusze i kamuflują ludzi. Oczywiście, brat na to nie poszedł, bo nie jest debilem.
Ten koleś, jak dla mnie, to kolejny aktor, te włosy wyglądają na nienaturalne, a okularki skutecznie utrudniają rozpoznanie rysów twarzy.
Pewnie w naszym kraju istnieją takie pojeby, ale nie potrafię uwierzyć w to, że akurat ten koleś nim jest. Dla mnie to aktor.
To jest żal. Takich ludzi jak on należy zamykać w więzieniach albo ośrodkach dla ludzi psychicznie chorych. Nie mam krzty tolerancji dla homoseksualistów, oni stwarzają zagrożenie dla reszty społeczeństwa co widać po tym gościu na filmiku.
Nazywam się Mateusz teraz juz mam przesrane do konca życia...
Z tego co się orientuję, to niejaki Michaił Kałasznikow, wynalazł lek (dozownik), by zwalczać takie przypadki, jak ten pokazany na filmie.
Kiedyś wpierdalałem kolację i pomyślałem - a! zaryzykuje, włączę telewizor (co w obecnych czasach robię z obawą). Leciał właśnie program Drzyzgi - i oto screen z tego ów programu:
Jak teraz nawet kosmici pracują w policji to ja się boję o własne zdrowie.
Jak teraz nawet kosmici pracują w policji to ja się boję o własne zdrowie.
KURWA no debil! Przez takich ludzi jestem za wznowieniem pieców w auschwitz.
Drzyzga to pedał.
Eurohucpa popierdoliła ludziom w głowach. Ciekawe co jeszcze "będziemy musieli" tolerować.
Przez chwilę myślałem że to Gracjan Roztocki w peruce 0_0
A chyba każdy wie jak przesrane miało by w życiu dziecko, które ma dwóch tatusiów lub dwie mamusie
Co za gówno nam serwują w pseudo wolnej telewizji...
Czesiek181 napisał/a:
Kim to kurwa jest?
Rozumiem, że może być to dla Ciebie trudne w ten sposób poznać ojca.
Rafal1757 napisał/a:
...
A chyba każdy wie jak przesrane miało by w życiu dziecko, które ma dwóch tatusiów lub dwie mamusie
Nie każdy. Opowiedz nam ;>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów