📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwko leci i chyba nie musze uzasadniac dlaczego
Jak już jesteśmy przy perkusji to polecam tego gościa. Luke Holland
to, że się obwiesił setką talerzy i ma niby perkusje nie czyni z niego zajebistego perkusisty. jest przeciętny jak na coverowiczów - dupy mi nie urwał.
@Uncle System gra alternativ.
@maxzimek1996
System grał bardzo wiele różnych gatunków, pozwolę sobie zacytować:
A koleś przeciętny. Głowy nie rozpierdala.
System grał bardzo wiele różnych gatunków, pozwolę sobie zacytować:
Cytat:
alternative metal, progressive rock, hard rock, experimental rock
A koleś przeciętny. Głowy nie rozpierdala.
A pamietacie jak w Katowicach SOAD supportował Slayera:D Po tym koncercie na ładnych kilka lat wykreślili Polskę z tras koncertowych.
SOAD to SOAD i ich nie da się podrobić ! Żaden cover itp
Ten filmik jest dobrym wzorem powiedzenia "przerost formy nad treścią"... są perkusiści co mają 1/4 jego zestawu. a biją gary 100x lepiej niż on...
CzlowiekKupa napisał/a:
Ten pan wg. mnie duzo lepszy i mimo, że SOAD jest ok, to on gra dużo lepsze kawałki
Kanal tbartels007 jakby co.
Ps. Tool - Parabola.
Ona też to ładnie wystukała:
dużo sprzętu zero własnego talentu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów