Takie kurwy swoja brawurą i niedojebaniem psują opinie tych, którzy potrafią się poruszać jednośladami nie stwarzając zagrożenia. Jebany jaszczomp próbuje myśleć, że jest zajebisty bo wszystkich wyścignie. Taki jest zajebisty, że kombinezon mu niepotrzebny. Kuboty i gacie typu bomber wystarczą... Ja pierdole.
Takie kurwy swoja brawurą i niedojebaniem psują opinie tych, którzy potrafią się poruszać jednośladami nie stwarzając zagrożenia. Jebany jaszczomp próbuje myśleć, że jest zajebisty bo wszystkich wyścignie. Taki jest zajebisty, że kombinezon mu niepotrzebny. Kuboty i gacie typu bomber wystarczą... Ja pierdole.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak uderza karma, dziwkoooo!
Jak ja lubie sadolowych ekspertów...
@lysout
Pierdolisz farmazony że się tego czytać nie da, kombinezon Cię uratuje przed zdarciem skórki co najwyżej.
A rękawiczki że sobie rączek nie przetrzesz i nie będzie Ci zimno wiec i po powrocie łatwiej zwalisz kapucyna a nie kurwa do ochrony życia...
I gości MA doświadczenie co widać m.in po sprawnym wyratowaniu swojej dupy w takiej sytuacji że wyszedł bez zarysowania.
A to że szeryf mu wyjebał z tą zmianą pasa nie ma nic wspólnego z brakiem doświadczenia bo wtedy jedyne co mógł już zrobić to pomyśleć ,,Kurwa mać"
Chuja ma nie doświadczenie - co najwyżej dużo szczęścia. Gdyby miał doświadczenie - przewidziałby, że samochód po wyprzedzeniu autobusu zmieni pas na prawy (prędzej, czy później).
Nie jeździsz - nie masz pojęcia - nie pierdol jak poparzony, bo jeszcze ktoś cię posłucha i uwierzy.
Pierdolisz farmazony że się tego czytać nie da, kombinezon Cię uratuje przed zdarciem skórki co najwyżej.
A rękawiczki że sobie rączek nie przetrzesz i nie będzie Ci zimno wiec i po powrocie łatwiej zwalisz kapucyna a nie kurwa do ochrony życia...
Widać, jakie masz zajebiste doświadczenie. No kurwa, przejedź się czymś mocniejszym niż skuterek osiągający 40km/h z górki, albo nawet i to nie - wejdź tylko na harda, tam nieraz już były zdjęcia ludzi, którzy się wypierdolili przy tak swobodnym podejściu do bezpieczeństwa. Życzę Ci tylko, żebyś nigdy nie musiał się wyjebać na drodze i przekonać się, że tarcie to jednak wredna suka i jak potrafi wyglądać to "zdarcie skórki".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów